Lassan egy hó­napja üldözik a már három ember meggyilkolásával gyanúsított Igort, azaz Fehér Norbertet, de hiába. A szabadkai férfi nyomában ezer rendőr lohol, de mintha mindig legalább két lépéssel az olasz hatóságok előtt járna. – írja a borsonline.hu.

A negyvenéves férfi most félreérthetetlen üzenettel tu­datta: eszében sincs feladni a menekülést, meghátrálni a rendőrség elől. Az olasz Il Resto del Carlino beszámolója szerint Ferrara és Bologna határán találtak egy koszos tükör porába írt fenyegető üzenetet. „Kinyírlak titeket!!!” – így az ujjal írt üzenet a tükrön, amire egy tanyán bukkantak. Az olasz lap megjegyzi, a felirat hibás olasz nyelvtannal íródott, de szakértőkkel vizsgálják a tükröt. A terület csak néhány kilométerre van attól a háztól, ahol néhány napja a rendőrök razziáztak, és ahol vélhetően románok bújtatták Fehér Norbertet.

Nem ez az első eset, hogy a szökésben lévő férfi kézjegyét megtalálják. Nemrég egy vasútállomásnál, egy garázsban találtak festékszóróval írt üzenetet: „Cia, bella!”, azaz „Helló, szépségem!” Egy férfit is kirabolt a helyszínhez közel, méghozzá egy fából saját kezűleg készített íjjal.

Bár Igor az első számú közellenség most Olaszországban, a férfi Facebook-oldalán, meglepő módon, számtalan támogató üzenetet is találni a felháborodott bejegyzések kö­zött.

„Jó ember vagy, ki fog derülni, hogy mindez hazugság!”,„jó gyerek” – írják, de valaki nemes egyszerűséggel csak csodálatát fejezte ki: „Követlek! Csodálatos vagy!”

A furcsa kultusz főként Fehér Norbert ügyességének szól, hogy a bűnöző gyakorlatilag hetek óta az orránál fogva vezet ezer rendőrt. Emiatt sokan dühösek, hiszen ez nem vet jó fényt a hatóságokra.

„Amerikában rég megöl­ték volna... bezzeg Olaszországban!”

– írja valaki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.