Rodrigo Duterte Fülöp-szigeteki elnök azt mondta, az Egyesült Államoknak nem kellene éleznie az ellentéteket Észak-Koreával, engednie kellene, hogy azt az országot Kína "kezelje".

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ez a pali egy ruppot nem er, de speciel ebben igaza van. Kina es Eszak-Korea kozott evszazados az ellentet, ebbe nem kene egy harmadiknak ilyen eroszakosan beleugatni. kimdzsongun ugyis teljesen agyament, atomfegyvereket iranyitott Darwin-ra, Ausztralia legeszakibb varosara...
SystemError
@karma1: Valószínűleg 5 perc alatt dőlne el ez a háború és nagyon sajnálnám az Észek-Koreai polgálorak(nem ezt a fazékfejű elkényesztetett kis gecit)
Attól tartok a hábortú nem elkerülhető viszont a szereplők tekintetében nem nagyon értem mit pofázik megint amerika bele abba, hogy a föld másik oldalán mi van...még, ha meg is vannak szólítva
karma1
@SystemError: Tokeletesen osztom a velemenyedet: az eszak koreaiakat en is sajnalom, de sajnos, maskepp nem megy, naluk is csak egy lazadonak kellene lenni, aki megprobalna leloni ezt a hulyegyereket... Ha nincs onfelaldozo vallalkozo, akkor rengeteg artatlan civil fog elpusztulni. Valoban leginkabb a kinaiakkal kene elintezniuk a folyo problemaikat, es erre Kina szerintem fel van keszulve. (Jobban is tudjak kiszamitani a szinte kiszamithatatlanul agybeteg kolkot is - szerintem).
trumplinak nagyon jol kene latnia, hogy olyan szarok a berendezeseik, hogy egymas utan vallanak kudarcot a raketa kilovesek. Ha odamegy E.-Korea kozelebe a hadiflottajaval, az mar maga a kihivas, Es akkor ez az idiota meg kiszamithatatlanabba valik. Megfenyegettek Ausztraliat is - pedig a kapcsolatuk trumppal elegge ambivalens - trump leb@szta a telefont Turnbullnek nem sokkal a beiktatasa utan, es a mult heti amerikai kulugyminiszter latogatasanal az amcsi kulugyesnek le kellett nyelnie, hogy Auzi 1300 ellenorzott , feljavitott menekultet meg egy korabbi egyezseg ertelmeben at kell vennie Amerikanak. Ennek ellenere Ausztralia nem nyilvanit senki fele sem ellenseges magatartast, pedig Darwint raketatamadassal fenyegeti a kis pocs. (Monnyuk nem jutna el addig a raketajuk, de akkor is)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.