Idén ősszel kiengedik a börtönből O. J. Simpson egykori amerikai futballistát és filmsztárt. Feltételesen lesz szabadlábon, rendszeresen kell jelentkeznie a tartótisztjénél.

Kiengedik a börtönből O. J. Simpsont, így döntött a nevadai szabadlábra helyezési kérelmeket elbíráló bizottság, várhatóan ősszel hagyhatja el a börtönt. 

O. J. Simpsont feltételesen helyezik szabadlábra, rendszeresen kell jelentkeznie a tartótisztjénél, de például Nevada államot elhagyhatja. 

A bizottság jó magaviselete miatt döntött a leghamarabbi október eleji feltételes szabadon engedésről. 

Simpsonra 2008-ban szabtak ki egy 33 éves börtönbüntetést fegyveres rablás miatt. O. J. váltig állította, hogy ő nem bűnös, a rablásnál nem volt nála fegyver, és amúgy a saját amerikai futballista karrierjének és családjának több fontos ereklyéjét próbálta visszaszerezni több társával egy Las Vegasi hotelből ereklyegyűjtőktől.

Simpsont 1994-ben azzal vádolták, hogy köze volt volt felesége és annak barátja halálához, de végül ezt nem tudták rábizonyítani.

Anyagi problémái nem lesznek, mivel az NFL azokat a járulékokat fogja neki folyósítani, amiket nem kaphatott meg, amíg börtönben volt.

(Index)

(Címlapi kép: Youtube)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Foxley
Ők intéztek hogy ne kelljen annyit fizetni.
Equus
akkor most szabad egy rabnak amerikai börtönben maszturbálni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.