Ez mindennek a teteje, hogy 35 eurós segélyeket adunk nekik, és emellett még a padjainkat is elfoglalják a migránsok – ez egy olasz Facebook-poszt fordítása, amin két középkorú afroamerikai férfi ül egy padon, egyikük fehér sapkában és napszemüvegben – írja a La Repubblicára hivatkozva az index.hu.

Nem ez volt az egyetlen migránsozó hang, az olasz La Repubblica hírportálján megjelent cikk szerint nem sokkal azután, hogy a két férfi letelepedett a toszkánai tengerparton, Forte dei Marmiban lévő padon, kisebb csődület támadt körülöttük, és valaki már akkor tett egy olyan megjegyzést , hogy „na, itt vannak az állam pénzén élő menekültek”.

Csakhogy akkor az a valaki még ironizált.

Ott ugyanis a csődület azért támadt, mert a bámészkodók felismerték, hogy két világsztár ücsörög a toszkánai üdülőhely padján: Earvin Magic Johnson ötszörös NBA-győztes kosaras, a Los Angeles Lakers egykori irányítója, valamint Samuel L. Jackson színész, akit több Tarantino-filmből – többek között a Ponyvaregényből vagy a Djangóból –, vagy a Star Wars-sorozat 1-3. részeiből ismerhetünk.

További részletek az index.hu-n.

Címlapkép: Youtube, illusztráció

 

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Magyarországon letartóztatták volna mindkét világsztárt. Idevezet az agyhalott migránshisztéria keltés.
picike1
@peterkelemen: hu de jót kacagtam de bizony igazad van !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.