Sandra Bullock, Dwayne "The Rock" Johnson és a Kardashian-klán is átutalt pénzt a földönfutóvá lett emberek megsegítésére.

 Valóságos kihívásnak élik meg a sztárok, hogy segítsenek a Houston és Louisianát sújtó hurrikán károsultjainak. Az akciót Kevin Hart, a Jumanji sztárja indította, ő maga 50 ezer dollárt (12,7 millió forintot) adományozott.

Név szerint kihívta az ismert embereket: felszólította többek közt Chris Rockot, Beyoncét és Jay-Z-t, illetve Justin Timberlaket is, hogy adakozzanak – írta a nuus.hu. 

Dwayne "The Rock" Johnson 25 ezer dollárt (6,3 millió forintot) adott a houstoni károsultaknak.

 Sandra Bullock is emelte a tétet, a USA Today információi szerint az 53 éves színésznő kerek egymillió dollárral (255 millió forint) járult hozzá az Amerikai Vöröskereszt munkájához. A szervezet közel 17 ezer bajba jutott texasiról gondoskodik jelenleg, akik a hurrikán miatt elhagyni kényszerültek otthonaikat.

Hálás vagyok, hogy megtehetem. Mindannyian kivesszük a részünket a feladatokból. Ekkora vízáradat még a politikai felhangokat is elmossa. Itt a bajba jutott emberekről van szó – közölte Bullock.

A Kardashian-klán sem szeretett volna lemaradni, ők 500 ezer dollárral (175 millió forint) járultak hozzá a mentési akciókhoz. A TMZ szerint Kim, Kris, Khloe, Kendall, Kourtney és Kylie együtt utalta a Vöröskereszt mellett az Üdvhadsereg számára is a szép summát. Ők ráadásul még imádkoznak is.

 Nyitókép: Hurricane Harvey Texas Info Facebook

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
imádságra talán még a mi "nagyjainktól" is fussa! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.