Ha sokan nem is értik még a betűszót, már csak egyetlen lépésre van mobilunk a hétköznapi IoT-től. És csupán még egyre attól, hogy a készülékeink biometrikus alapokra támaszkodjanak – véli Wágner Tibor, a Sony közép és dél-európai mobil divíziójának vezetője, aki két évtizede követi testközelből az iparágat. Időutazásra és egy kis Magyarország-értelmezésre is felkértük. hvg.hu: El vagyunk kényeztetve. Hajlamosak vagyunk olyanak látni a mobiltelefonos világot, ahol régóta „nem történik semmi érdemleges”. Örülünk neki, bár izgalomba már nem nagyon hoz, amikor évente legalább egyszer beharangozzák a legújabb modelleket, kívülről fújható: „minden eddiginél jobb” a processzor, részletgazdagabb a kijelző, pontosabb és érzékenyebb a kamera, és persze megnőtt a belső memória is. Arra a jóllakottságunkra, hogy hajlamosak vagyunk megfeledkezni a technológia idáig vezető útjának mérföldköveiről, a Nokia képes volt üzletileg sikeres kampányt is építeni: az újracsomagolt 3310-esével. A jelenség...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
De nem annyi durbincs! Mert ha ez megvalósul, a kormány részéről fene nagy lesz a kísértés a magánügyek korlátlan figyelésre. Kiváltképp olyan qrmányokéra, mint ami most nálunk van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.