Ez a baj Orbán Viktorral. A német liberális Zeit egy izzadtságszagú cikkben próbálta meg lerántani a leplet Orbán Viktorról. A miniszterelnök személyének vizsgálatához a lap, szigorúan a politikai korrektség jegyében, olyan egykori Fideszeseket kérdetett meg, mint Fodor Gábor, Ungár Klára, Vágvölgyi András, Hegedűs István, akik egytől egyig ma Orbán Viktor politikai ellenfelei. A cikk természetesen azt is firtatja, a Soros-plakátokkal összefüggésben, hogy a magyar miniszterelnök antiszemita-e. A lap idézi Fodor Gábort, aki kikotyogta milyenek is valójában a liberális értelmiségiek: „Ha valakit Orbán gyűlöl, azok nem a zsidók, hanem a liberális értelmiségiek, akik mindig megvetéssel tekintettek rá, a vidéki gyerekre”. Milyen érdekes, Fekete-Győrék ballib csipet csapatának is a vidékiekkel volt baja. Ez tehát a szép, nagy, kerek és módfelett toleráns liberalizmus. Fodor Gábor kikotyogta a liberálisok féltve őrzött titkát

(Forrás: gondola.hu, durbincs által)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
Fodor Gabika monológja?
"Fodor Gábor a cikkben felidézi: Orbán Viktorral együtt nagyon izgultak, amikor 1985-ben az ELTE Bibó szakkollégiumában először találkoztak a milliárdos Soros Györggyel. Körülbelül harmincan lehettek egy klubszobában, de hamar kiderült, hogy Soros György laza fickó, aki nem beszédet tartani ment oda, hanem őket, a fiatalokat akarta kérdezni. "
RonaGyuri
Fodor egy barom, és Orbán hűséges barátja. Abban viszont igaza van, hogy világ életében gyűlölte az intelligens művelt embereket! Akik elérhetetlenek voltak számára. Ezt azok nem vették éstre, ahogy azt sem, hogy egy gátlástalan törtető gazember!
durbincs
@quadrocopter: gondolható ,hogy ebben a tárgyban is számíthattunk volna a széles tudására ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél