Egy két hónapos kislányt találtak holtan egy másik kislány és egy nő mellett fekve csütörtök reggel egy üzlet mögött Los Angeles szomszédságában. Mindannyian meztelenek voltak és valamilyen fehér por borította a testüket.

Környékbeliek éjjeli sikolyra lettek figyelmesek, ők értesítették a rendőrséget. A kiérkező rendőrök egy 26 éves nőt, egy 8 éves kislányt és egy 2 hónapos csecsemőt találtak a helyszínen. A testeket fehér por-szerű anyag borította. Egyikőjükön sem volt ruha, a kisbaba már nem lélegzett.

Mindhármukat egy helyi kórházba szállították, ahol megállapították, hogy a kisbaba már nem él. A halál oka ismeretlen. A fehér porról úgy gondolják a hatóságok, hogy valamilyen babák számára gyártott termék.

Az elsődleges közlések szerint a lány és a nő állapota stabil, de később már azt közölte a rendőrség, hogy a lány kritikus állapotban van.

Külsérelmi nyomokat viszont egyikőjükön sem találtak.

Fehér porral borított meztelen nőre találtak egy eszméletlen kislánnyal és egy halott csecsemővel

(Fotó: Fox40.com)

Egy közeli likőrraktár üzemeltetője a Los Angeles Times-nak elmondta, hogy szerda este látták a hármast, mindannyian meztelenül ültek a porban és a nő szoptatta a babát.

A közeli biztonsági kamerák rögzítették, hogy a nő korábban megpróbálta kinyitni autók ajtajait.

A piactól körülbelül három háztömbnyire hasonló fehér port találtak a helyszínelők. Abból az otthonból pedig, ahol a nő feltételezhetően élt, halálos fegyverről szóló bejelentést kaptak a rendőrök szerda este, de bűncselekmény nyomát nem találták.

(Fox40.com)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
hm... rendezett kröülmények között élő afroamerikai értelmiségi család... nahát... rejtély

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.