A balliberális oldal megmondóemberei ismét előbújtak, és megpróbálták kimagyarázni a kimagyarázhatatlant. Ismeretes, korábban Aczél Endre, a Népszabadság és a 168 Óra egykori újságírója, Kiss Lászlót vette védelmébe, ugyancsak egy nemi erőszak ügyében. Verebes István – az SZDSZ szellemi holdudvarának őrzője – remegő ajkakkal, könnybe lábadt szemekkel Marton Lászlót és Kiss Lászlót is a védelmébe vette Rónai Egon műsorában. A baloldali eszdéeszes értelmiség már egyszer belesüllyedt a nemi erőszak mocsarába. Talán most bele is fulladnak. Verebes szerint vannak olyan színésznők, akiknek meg lehet fogni a fenekét, és vannak, akiknek nem. A rendező megpróbálta elhitetni velünk, kívülállókkal, hogy a filmes, színészi szakmában ez így megy már 20 éve, az erőszakolók neveit fölösleges nyilvánosságra hozni, mert akkor már nem az ÜGY a fontos, hanem a vircsaft és a vádaskodás. A Nap-kelte volt műsorvezetője kijelentette, hogy Schillingné el fogja veszíteni a pert, mert nem tudja...

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Az, hogy elmondta más is a véleményét, még nem jelenti, hogy véresszájú. Honnan tudja a 888.hu, hogy Verebes v. akárki milyen pártra szavazott, hiszen Aczél Endre vagy Verebes sem volt SZDSZ-es politikus.
Gondolom, a nem volt SZDSZ-esek is kétféle igazságot vélnek, ők megmondhatják, mit gondolnak?

@durbincs: jobb helyekről is hozhatnál híreket, mint a 888.hu.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.