Döbbenetes fenyegetés hangzott el a Hócipő alapítója részéről kedden – a Hír TV Egyenesen adásában – azzal kapcsolatban, hogy továbbra sincs elvtársias egyetértés a baloldalon. Teddy, azaz Farkasházy Tivadar el-elcsukló hangon azzal fenyegette meg – Olga néni „néma” asszisztálásával – a néhány százalékos apró pártokat, hogy ha nem fognak össze a szerinte szintén kis pártoknak számító MSZP-vel és DK-val, amíg csak teheti (karja bírja) felelőssé teszi őket azért a katasztrófáért, amely Fidesz-győzelem esetén éri az országot. Az önmagát királycsinálóvá előléptető egykori humorista bohózata itt nem ért véget, mert fény derült arra is, hogy a Hócipő fura ura kit jelöl miniszterelnöknek – bizonyára a Hócipő párt nevében -, aki mögé mindenki álljon be, mert különben Teddy jóindulatának vége! A Simicska tévéjéhez továbbra is hű nézők szíve minden bizonnyal a ballibbhez dörgölőző Vona Gáborért dobbant volna, Teddy azonban előrukkolt zseniális ötletével, megnevezte a befutóra nyerő tippet,...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
magyaridok,durbincs... Meg szerencse, hogy Teddy velemenyet nem ez a ket ketes egyen fogja meghatarozni...:o)))
Teddy akkor is humorista lesz, amikor orbanrol mar csak a kivegzeserol szolo videok jarnak korbe, mint a Karpatok Geniuszarol, 89 karacsonyan...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kripton
@CsipkeRózsa: Lenyelted a Bölcsek Kövét és valami szupertörténész vagy? Te mondod meg ,hogy mi az IGAZ és mi a hazug történelem?
CsipkeRózsa
@kripton: 18:23

Nem, a szupertörténész te vagy.
kripton
@CsipkeRózsa: Nem szuper, csak jó. Nem ideológiavezérelt, mint a Ságvári Spitzer fiókák.
CsipkeRózsa
@kripton: A Spitzer nevet milyen nagy előszeretettel hangsúlyozod többször, még jó, hogy nem vagy antiszemita. Azért az emberek többsége inkább a Ságvári nevet ismeri, jobb, ha azt írod.
kripton
@CsipkeRózsa: Azért spitzerezem, mert az volt a neve. A Ságvári, Spitzer egyik álneve volt.
Jobb, ha az emberek az igazságot tudják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.