Mozart, Haydn mellett, mint a bécsi klasszika harmadik mesterét emlegetik Beethovent. Bár nem a császárvárosban szülötte, számtalan nyomot hagyott a városon. 40 helyen lakott, ez a hivatalos, bár a legújabb kutatások szerint albérletet kétszer ennyiszer váltott, ám most emléke végre állandó otthont kapott.

Forrás: becsifekete.hu
Feltöltő: Becsifekete
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Gratula "Mozart, Haydn mellett, mint a bécsi klasszika harmadik mesterét emlegetik Beethovent. Bár nem a császárvárosban szülötte".
Ez egy remekbe szabott baromság, lévén EGYIK SEM, mármint a császárvárosban szülötte!!! =))
Becsifekete
@RonaGyuri: Kedves Rona György! Ki írta azt, hogy a másik kettő a császárváros szülötte? Javaslom olvassa el a mondatot és értelmezze, mielőtt lebaromoz. Köszönöm, hogy olvas.
RonaGyuri
@Becsifekete: látom vannak némi szövegértési gondjaid. Túl azon, hogy nem barmoztalak le, mertcsak az idézett contextust neveztem annak, mert sajnos az emberek műveletlensége okán is erősen félrevezető:
Igaz már a "mellett" , meg a "harmadik" sem biztos, hogy jó és ideillő, Azonban egy olyan mondat után, ahol kis túlzással "még őt is oda szokták számítani" (egyébként Schubert-et is szokták, igaz ő tényleg egy ma már Bécshez tartozó kis település szülötte) kijelentést tartalmaz, ez a Bár???
Egyébként ha témát váltasz, akkor kezd új sorba, vagy még jobb új bekezdésbe! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.