Törvénytelenül sok magyar és túl kevés román zászló volt Sepsiszentgyörgyön és Kézdivásárhelyen a megyei prefektus szerint.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
@Clavigo: - semijent miért nem helikopterről lógatták le..., nyakánál fogva!
anka
- biztos a majom lázárnak tették ki...:D
karma1
Bocsika, de Romaniaban en is hianyolnam a roman zaszlo hianyat...Micsoda dolog, hogy tobb magyar zaszlo van ott kint, mint roman? Itt is hulyet kapna a nemzethy elmebeteg, hogyha mondjuk a szaszok egy csomo nemet lobogot tennenek ki mindenhova - elvegre a szaszoknak rengeteget koszonhetnek a magyarok, szorgalmas, eros nemzetiseg voltak minden orszagban, ahol letelepedtek -, es kevesebb ;lenne a magyar zaszlo...
(Probalna ugyanezt tenni mondjuk Wiittinghof Budaorson... Mindjart jonne a nemzethy kommando megmagyarazni, hogy Magyarorszagon elunk vagy hol, nem...?)
anka
@Clavigo: - semijent miért nem helikopterről lógatták le..., nyakánál fogva!
peterkelemen
Nagyon helyes! Már így is totálisan elszemtelenedtek Orbán talpnyalói. Rájuk kell uszítani a románokat! Élősködő férgek milliárdokat fogadnak el az anyaországbeliektől ellopott pénzekből és mág van bőr a pofájukon átszavazni! A magyarság szégyenfoltjai!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.