A TMZ nevű celebportál forrásai szerint Tim Bergling, azaz Avicii egy eltört üveg darabjával lett öngyilkos Ománban április 20-án. A 28 éves DJ halálában nem nyomoz a helyi rendőrség, és a család egyik közleménye is arra utalt, hogy öngyilkos lett.

Kiderült, hogyan vetett véget életének a 28 éves Avicii2016. augusztus 5-én készült kép Avicii svéd lemezlovasról egy zenei fesztiválon Malmőben. A Tim Berg művészneven is ismert Avicii 2018. április 20-án, 28 éves korában elhunyt Ománban. (MTI/EPA/Björn Larsson Roswall)

A TMZ úgy tudja, hogy Avicii széttört egy üveget, és annak az egyik szilánkjával vágta fel az ereit.

Egy forrás szerint egy borosüveget tört szét.

A TMZ egyik forrása szerint az üvegdarabbal vagy a nyakán, egy másik forrás szerint a csuklóján ejthetett egy nagyobb vágást a DJ.

A TMZ információit egyelőre nem erősítették meg a hatóságok.

Avicii haláláról eddig annyit lehetett tudni, hogy a 28 éves DJ Ománban követett el öngyilkosságot másfél hete.

Erről a családja adott ki közleményt, melyben azt írták, Bergling sokat küzdött a gondolataival, kereste a válaszokat az élet nagy kérdéseire, de egy idő után már nem bírta tovább, békére akart lelni.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Amennyiben másért aggódik, EZT az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Forrás: Index, 24.hu, HVGTMZ

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
"vagy a nyakán, vagy a csuklóján ejthetett egy nagyobb vágást"
Vagy a hasán, vagy a combján. Vagy akárhol.
Íme a tényszerű újságírás, a nagyérdemű széleskörű, pontos tájékoztatása.
simmering73
Ezt a süket dumát: "sokat küzdött a gondolataival, kereste a válaszokat az élet nagy kérdéseire, de egy idő után már nem bírta tovább..."
Ha a történelemben minden nagy filozófus így gondolkodott volna, most sokkal szegényebb lenne a világ. A megoldás szerintem sokkal egyszerűbb.
png
Én maximálisan megértem.
Szerintem ez nem gyengeség.
Egy beteg világban csak a(z elme)betegek érzik jól magukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.