Az osztrák cszászármorzsa, ellentétben a magyar változattal, csak lisztből, gríz nélkül készül. Gyakorlatilag darabokra tépkedett palacsintatésztáról van szó, amit általában almaszósszal szoktak tálalni. Bár más mint a magyar a császármorzsa, de legalább olyan finom!
Forrás:
palacsintavilag.hu
Feltöltő: Evus
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
hát nem tudom...amikor valamelyik unokám széttépi a lekváros palacsintát, és nekem kell megennem, nem találok hasonlóságot a császármorzsával...mert nem olyan finom..
...aztán lemosom a gyereket, mert ragad mindentől-mindenhol...a császármorzsa porcukrát viszont megeszi...meg a mazsolát is..