Az osztrák cszászármorzsa, ellentétben a magyar változattal, csak lisztből, gríz nélkül készül. Gyakorlatilag darabokra tépkedett palacsintatésztáról van szó, amit általában almaszósszal szoktak tálalni. Bár más mint a magyar a császármorzsa, de legalább olyan finom!

Feltöltő: Evus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."darabokra tépkedett palacsintatésztáról van szó, amit általában almaszósszal szoktak tálalni. Bár más mint a magyar a császármorzsa, de legalább olyan finom!"...

hát nem tudom...amikor valamelyik unokám széttépi a lekváros palacsintát, és nekem kell megennem, nem találok hasonlóságot a császármorzsával...mert nem olyan finom..

...aztán lemosom a gyereket, mert ragad mindentől-mindenhol...a császármorzsa porcukrát viszont megeszi...meg a mazsolát is..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.