Már Amerikai kilépése a NATO-ból is felmerült. A csúcs válságtanácskozásba fordult. Az amerikai elnök éles bírálata nyomán a tagállamok úgy tűnik, készek védelmi kiadásokra költeni GDP-jük több mint 2 százalékát. Már Amerikai kilépése a NATO-ból is felmerült. A csúcs válságtanácskozásba fordult. Az amerikai elnök éles bírálata nyomán a tagállamok úgy tűnik, készek védelmi kiadásokra költeni GDP-jük több mint 2 százalékát. A NATO lényegesen erősebb, mint két nappal ezelőtt volt, az Egyesült Államok elkötelezettsége továbbra is szilárd - jelentette ki csütörtökön Donald Trump amerikai elnök az észak-atlanti szövetség brüsszeli csúcstalálkozóját követően. Az elnök ezzel egy drámai konfliktusokkal teli nap eseményeire reagált. Erős NATO "Hiszek a NATO-ban" – hangoztatta most sajtótájékoztatóján Trump, hozzátéve: jelentős előrelépést sikerült elérni az értekezleten, a katonai szervezet tagállamai lényegesen emelni fogják védelmi költségvetésüket. Mint mondta, a NATO az...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anima
Egy pinafogdosó zaklató, másokat megalázó vérprimitív hulladék gennycsomó a világ legnagyobb hatalmának az elnöke - az emberek akaratából.
Ez nem testvérek között is elgondolkodtató.
Eriksson
Szinte mosolyogni való, hogy Európa "nagyemberei" milyen szolgai módon hódolnak Amerika hangjának. Ha Trump azt mondja emelni kell a hozzájárulást, akkor hanyatt-homlok egyhangúan emelnek. Ahelyett, hogy visszaijesztenének: Ha ön Mr. Trump kilép a NATO-ból, akkor mi is kilépünk. Vajon mit szólna a nagyhatalmú úr?
Eriksson
@durbincs: Nem az észé, a szervilizmusé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.