A 37 éves onkológus tettét iszonyatosként és undorítóként jellemezték fegyelmi meghallgatásán.

Közölte a betegével, hogy rákos, majd szexelni kezdett vele a kanadai orvosnő

A 37 éves Theepa Sundaralingam egy nappal azután kezdett el flörtölni a meg nem nevezett beteggel, hogy közölte vele, rákos. Megadta neki a telefonszámát, valamint elérhetőségét az Instagramon, majd erotikus üzeneteket kezdtek el váltani, és később többször is lefeküdtek egymással – írta a 24.hu helyi forrásokra hivatkozva.

Tettét szexuális molesztálásnak ítélték, majd a nőt megfosztották orvosi engedélyétől. Emellett kötelezték, hogy helyezzen letétbe 16 ezer kanadai dollárt, a beteg terápiás kezelésére, ha esetleg szüksége lesz rá.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desiro
@namihami: Egyet értek veled, de nincs szebb amikor két izzadt szörös férfitest egymásnak feszül Pl. durbincs- shikari páros, de bevehetnék harmadiknak pegerot is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@desiro: Egyetlen apró baj van, az én körzetim férfi. Így már nagyban csökken a dolog iránti igényem. A nullára redukálódott.
desiro
@namihami: Egyet értek veled, de nincs szebb amikor két izzadt szörös férfitest egymásnak feszül Pl. durbincs- shikari páros, de bevehetnék harmadiknak pegerot is.
terlasz
Két felnőtt ember magánügye. Kamu az egész!
namihami
@desiro: Előttem a kép.
Mázli, hogy a kommentedet csak most reggel olvastam, mert éjszaka többször sikoltozva riadtam volna fel. Most gondold el, hogy ezeknek (a párthűség miatt) a Fidesz még azt is elintézné, hogy azonos nemük ellenére, szaporodásra képesek legyenek. És már így is túl sok van belőlük. Kb. 2,5 millió.
desiro
@namihami: Ez nagyon jó! Szét röhögtem magam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.