Nyolcvankét százalékos a támogatottsága a Die Welt című német lap hírportáljának olvasói körében annak, hogy a Fideszt ne zárják ki az Európai Néppártból (EPP). Erről tanúskodik az a felmérés, amelyet a hírportál közölt kedd délután. A voksolásra bocsátott kérdés így szól: "Ki kell-e zárni Orbán Viktor pártját, a Fideszt, az EPP-ből?" Az online felmérés szerint az 1379 szavazó 82 százaléka értett egyet a kapnak azzal a megfogalmazásával, hogy "a Fidesz továbbra is az Európai Néppárt konzervatív értékeit képviseli", ezért nem kell kizárni az EPP-ből. Az olvasók 18 százaléka viszont úgy foglalt állást, hogy fel kel függeszteni a párt EPP-tagságát, ha "a Fidesz nem változtat Európával szemben kritikus irányultságán". A Die Welt Manfred Weber, az Európai Néppárt frakcióvezetője és csúcsjelöltje budapesti látogatásáról szóló cikkéhez csatolta a felmérést. Manfred Weber a múlt héten egy lapinterjúban kijelentette, hogy a Fidesz EPP-tagságának megszüntetését három feltétel...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
Ez meg a fordított Canossa-járás tipikus esete!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@durbincs: te ezeket a dógokat szeded,muki ? Viagra keményít a denevérszar meg doppingol? Te vájár? na ne izélj...
kokopelli
@durbincs: ..nyasgem ßopósch! (:-))))))))))))))
kokopelli
@durbincs: 17 976 km, mutterfucker? Vetted,görény?? (;-)))
r2d2
Ez meg a fordított Canossa-járás tipikus esete!
polar450
Bruhahahaha...a pártzsajtó ismét megbukott!

"A német választópolgárok többségének a véleménye szerint a néppárt március 20-i ülésén ki kellene zárni a fideszt. A reprezentatív felmérés szerint közel 67 százalék látja úgy, hogy a Fideszt ki kell zárni. Arra a kérdésre, hogy „Kizárja-e a Fideszt az Európai Néppárt, amelyhez a CDU/CSU is tartozik?”, 52 százalék válaszolt úgy, hogy mindenképpen zárja ki, és 14 százalék mondta azt, hogy „inkább igen”. A megkérdezettek 18 százaléka ellenezte a kizárást, és 8 százalék vélte úgy, hogy „inkább nem”, míg 7,5 százalék nem tudott válaszolni a kérdésre. A CDU/CSU szavazók közül közel 66 százalék nem akarja a pártcsaládban látni a Fideszt, és 25 százalék ellenzi a kizárást. Az SPD-szavazók körében 86,6, a zöldeknél 91,2, a Baloldali Pártnál 72, és a liberális FDP szavazói körében 52,6 százalék voksolt a kizárás mellett. Ellenkező véleményen kizárólag a szélsőjobb AfD hívei vannak: 81 százalékuk ellenzi a Fidesz kizárását."
www.t-online.de/nac...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.