Dél-Koreában -  teljesen érthető módon - nincs fontosabb téma a budapesti hajó balesetnél: a nagy tévécsatornák szinte kizárólag ezzel foglalkoznak. Minderről a legtöbbet jelenleg talán a Koreában élő magyar Eugenia S. Lee folyamatosan érkező, nyilvános fb-posztjaiból lehet megtudni, aki sűrűn és részletesen tudósít arról, mit mond az ország médiája a tragédiáról.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Megismétlem!
.
Hasonló KATASZTRÓFA esetén a KÖZLEKEDÉSI KORMÁNYZATNAK LE KELLENE MONDANIA, de mivel őféleSEGGE tárcájában ilyen nincs, mert KIVÁGTÁK mint a VÁLLADÉKUKAT valami közlekedési hatósághoz, mossák kezüket, talán azzal az indoklással,hogy NEM TARTOZIK a HATÁSKÖRÜKBE:
.Megjegyezte: a MAHOSZ élén ma a jogász végzettségű Völner Pál államtitkár áll.

"Manapság a közlekedés a kormányzat árvaháza, ezen belül a „Hajózás” nevű gyereket még verik is."

- foglalta össze a szakember.
.
alfahir.hu/2019/05/30/dunai_hajobaleset_gyongyosi_mate_szalma_botond_kozlekedes
..
Egy ÚJKORI "szekta" működésébe ez is belefér!
papa.49
@tudode: Ezeket nem érdekli a dolog jelenleg a legfontosabb az ukrán kapitány ,,kimentése,, aki vagy eltűnik, vagy röhejesen kis büntivel útjátr bocsájtják, esetleg kiadják Ukrajnának, hogy ott töltse le a büntit !!!
Az egész ügy olyan mintha a kormány,és a ME. lekakálná az ügyet, igaz a szargyártó ígéretet tett a Dél-koreai kollégájának a részletes vizsgálatra, de mindketten tudjuk EZ AZ ÉGVILÁGON SEMMIT SE JELENT !!!
tudode
@papa.49: .
De azért a mezei állampolgárok FÉLELEMBEN TARTÁSA folyamatos, a nyamvadt riasztórendszerük próba üvültetetésével.
.
Ma is FELÜVÖLTÖTT a kütyüjük!
.
Hallgatom a mai napra rendelt PLENÁRIS ÜLÉST, ahol megy a 2010 előttizés TÍZ ÉV UTÁN, és az ELLENZÉK tűri ezt a maszatolást!
papa.49
@tudode: Ez az ellenzék harmatos lószart se ér !!!
kereső
@papa.49: Mindezt úgy, hogy a magyar állam IS! tulajdonos a viking nevű hajót üzemeltető svájci cégben.Nem véletlen, hogy a hajó rekord gyorsasággal elhagyhatta Budapestet.Megvizsgálhatták hozzáértők, hogy miért is nem "látta" a nagyhajó a kicsit?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.