Határozottan visszautasította az Európai Bizottság szerdán Donald Trump amerikai elnök előző napi kijelentését az euró dollárral szembeni alulértékeltségével kapcsolatban. Határozottan visszautasította az Európai Bizottság szerdán Donald Trump amerikai elnök előző napi kijelentését az euró dollárral szembeni alulértékeltségével kapcsolatban. Valdis Dombrovskis, a brüsszeli testület euróért és szociális párbeszédért felelős alelnöke hangsúlyozta, nem helyénvaló az alulértékelés kifejezés használata, az átváltási árfolyamot ugyanis a piaci erők határozzák meg, az Európai Központi Bank (EKB) mindössze az árstabilitás fenntartására összpontosít. Donald Trump kedden megosztott a Twitteren egy cikket az Európába érkező turistatömegekről, azt a kommentárt fűzve hozzá, hogy ez annak számlájára írható, hogy az uniós közös fizetőeszköz, illetve más valuták is le vannak értékelve a dollárhoz képest, ami komoly hátrányba sodorja az Egyesült Államokat. Bejegyzésében az elnök odaszúrt...

Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Normális megnyilvánulására nem emlékszem!!!
Lepényleső
...amit az USA soha meg nem tenne,-ha már eddig számtalanszor meg nem tette?
Tavryni őrnagy
Azèrt, mert oda mèg vèletlenül se akar menni normális ember, mostmár nem csak az ahol õk vannak, de aki maradt volna mèg azt is kivágják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.