Az érdekes, hogy mindketten beleszóltak, mit beleszóltak, próbáltak beleavatkozni a magyar belpolitikába. Lezajlott az újabb brüsszeli csúcs, melynek legfontosabb témája a tisztújítás, az új uniós vezető tisztségviselők megválasztása volt. (Lett volna.) De ez nem sikerült. Most homály van, magyarázkodás, hogy majd a jövő héten. Hát igen. Jönnek fontos különalkuk, a háttér-megbeszélések, menteni a menthetőt, de az egész cirkusz csak azt bizonyítja, hogy ez a vezető réteg, ez a valóságtól elrugaszkodott brüsszeli vezető réteg komoly válságban van. Stratégiában is, menedzserlésben is, személyileg is, mindenhogy. A nagyok (Adenauer, de Gaspieri, Helmuth Kohl) méltatlan utódai felkészülhettek volna arra, hogy most váltás jön, de nem készültek fel. És most kapkodnak. Szomorú jel ez, kétségbeejtő. Szomorú azért, mert ezt az Európát, az általunk szeretett és becsült Európát ide juttatták, kétségbeejtő meg azért, hogy ezt nem látják be. Nyilatkoznak állandóan (Macron), papolnak...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Annak a szavára kellene odafigyelni, aki úgy mer majomnak nevezni két V A L A K I T , hogy a nevét nem meri a cikke alá odaírni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@durbincs: maga az állatkedvelőket zoofilnak tartja? Szándékosan kever lejáratóan fogalmakat, érdemben nem szól hozzá még érdemben sem a saját maga által beküldött cikkekhez. Ne a hozzászólókat minősítse-mondja el, miért érdemelte ki Weber és Timmermans a két majom jelzőt. Ez a két ember többet tett egy jobb világért mint amit az ágáló magyar vezető valaha is fog.Nem sértem meg az állatokat azzal,hogy bármilyen állat nevét ráaggatom egy olyan genetikai sejthalmazra mint a Rex Hungarica-ja.
bencemacska
@durbincs: Nagyon jó választ kaphatnál ebben a témában , de sajnos nem engedi be a cenzor. Nem tudom mi nem tetszik neki, de újabban tőlem semmit sem fogad el. Te viszont jó vagy nála, tőled mindent elfogad.
Küldd be ezt is, légyszi.
b1.blog.hu/2019/06/30/orban_es_sleppje_vegre_oszinte_nyiltan_gyulolik_a_demokraciat#more14918604
Commenter
@bencemacska: már benne van egy másik topicban @RonaGyuri által belinkelve. Neki sem engedték beküldeni, nekem se.
bencemacska
@Commenter: ma, 18:18
Olvastam a bejegyzését én is. De hátha durbincs sógornak sikerül!
Commenter
@bencemacska: nem fog ő már bajlódni ezzel. Be van már linkelve ide is.
bencemacska
@durbincs: Valószínű, de nem volt iskolatársam, így biztosan nem tudhatom.
De azt sem tudom kiről is beszélünk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.