Mindig kivételes élmény, amikor a haldokló sajtószabadság közepette virágzó balliberális újságok valamelyike előránt a kő alól egy régi szocialista vagy szabaddemokrata vezetőt, hogy mondjon valami nagyot Orbán Viktor „rezsimjéről”. Érthető, hogy minden irányzatnak szüksége van mítoszokra, és Jászi Oszkárt, Károlyi Mihályt meg Lukács Györgyöt már nem tudják megkérdezni, így viszont az Orbán Viktorról tett sommás kinyilatkoztatásokat mindig olyanok produkálják, akik politikai pályáját éppen egy Orbántól kapott kiütés zárta le. Most a fényt amúgy állítólag kerülő Pető Iván fenyegette meg kérésre a mucsai magyarokat, amiért hatalomba szavazzák Orbánt. Ezenfelül abból is ízelítőt kaptunk, hogy a liberalizmus évtizedek óta új ötlet nélkül mímel haladást, és ez úgy tűnik, már nem is fog megváltozni. Levakarhatatlan stigma lett az SZDSZ emlékén, hogy kisebb, de okosabb sziámi ikerként nőtt rá a lomha, vállalhatatlan MSZP-re. Igazán mulattató, hogy az ezt firtató kérdéseket még a bőven...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hát igen az ilyen szaros ócska komcsi-kölkökből, mint ez a dagadt retardált törpe, a ti segítségetekkel lett az ami!! =))
RonaGyuri
@durbincs: ócska román tróger takarodj haza a szőröstalpú anyádba, ott jártasd a mocskos pofádat! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.