támogatná... MÁR 2010 ÓTA NEM A TELJESÍTMÉNY ALAPJÁN VÁLASZTOTTÁK KI AZ MSZP VEZETŐIT – mondta a Magyar Hírlapnak Kovács László, aki emellett azt is közölte, hogy ÖRÖMMEL TÁMOGATNÁ AZ MSZP ÉS A DK EGYESÜLÉSÉT, HA AZ A KÉT PÁRT EGYENJOGÚSÁGÁT BIZTOSÍTÓ FELTÉTELEKKEL TÖRTÉNNE MEG. A Magyar Hírlap interjújából az is kiderül, hogy Kovács támogatja Karácsony Gergelyt főpolgármesterként. “Személyes véleményem, hogy Karácsony Gergely alkalmas jelölt a főpolgármesteri tisztségre. Örülök annak, hogy a demokratikus oldal őt jelölte, az előválasztáson ő kapta a legnagyobb támogatást, és remélem, hogy el is fogja nyerni a főpolgármesteri tisztséget.” Kovács az ellenzéki összefosással is egyetért, szerinte csak így dönthető meg a kormánypárt egyeduralma: “A Fideszt a kétharmados fölénye legyőzhetetlenné teszi, hiszen a Fidesz egyetlen jelöltjével fél tucat egymással is versenyző ellenzéki jelölt áll szemben. A győzelmet választási körzetenként csak egyetlen, a teljes ellenzék...

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Vadparasztok.hu...
Összeolvasztaná, miért? Ez még tőlük is olyan fideszes. Még az eddigi ""cikkeik"" alapján is baromság.
A Lendvay újabb fizetett hirdetése.
Commenter
@durbincs: A nemzet vejének pufajkás dzsekijével nincs baja? Amúgy őrült ötlet, és a DK ebbe soha nem menne bele. Az MSZP leszakadóban van, a DK feltörekvő párt. Öngyilkosság lenne összeolvadniuk. Amúgy sem tenné meg ezt pont Gyurcsány hiszen pont az MSZP hátrált ki mögüle, pont ezért sikerült megbuktatni az őszödi beszéd kiszivárogtatása után.
eretlen
@durbincs: Farok már tudom miért nincs a képen a fejed. Szégyenli magát.
Commenter
@durbincs: szakadjon már le a lecsóról, kóstolja meg az ország tortáját, valami málnás förmedvény. Kormányközeli cukrászat műve, mint minden évben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.