Nincs még vége a Szanyi-ügynek – így látja maga a főszereplő Szanyi Tibor. Az MSZP elnöksége pénteken függesztette fel a politikus párttagságát, méghozzá Szanyi Tibor távollétében. Ezek után azt mondta egy esti interjúban Szanyi Tibor, hogy „kiszorítósdit játszanak vele”, de akik ezt csinálják, „magukkal fognak kitolni”. És megint odaszúrt az MSZP vezetésének: azt mondta – idézzük –, hülyének nézik a tagságot, miközben maguknak osztogatják a milliós fizetéseket – közölte az M1 Híradója. Direkt a távollétében függesztették fel – erről beszélt Szanyi Tibor Brüsszelből az ATV-nek, miután pénteken az MSZP elnöksége bejelentette a döntést és azt, hogy fegyelmi eljárást is indítanak ellene. Indoklásuk szerint a leköszönő EP-képviselő „nyilatkozataival és cselekedeteivel hátrányosan befolyásolta a párt megítélését”. Szanyi Tibor az EP-választás történelmi kudarca után ment neki pártjának, azután, hogy csak egy mandátumot szereztek, és azt sem neki, hanem Ujhelyi Istvánnak adták. A...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@görbetükör: S láss csodát! Azóta más se csinál Gy. Ott gáncsol ahol tud.
kereső
@Eriksson: miért azonositod Te (is), az mszp-t a magyar baloldallal? Nem azt mondta gy.hogy az mszp-t nem fogja bántani, hanem azt, hogy a baloldalt- ami nem egyenlő az mszp-vel. Vagy nem igy gondolod?
Eriksson
@kereső: " S láss csodát! Azóta más se csinál Gy. Ott gáncsol ahol tud." Hol írtam itt konkrétan az MSZP-ről, vagy baloldalról?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.