NA ÉS STADIONNAL, HOGY ÁLLNAK??? Komolyan élénkítené a kínai kormányzat a gazdaságot, a gond csak az, hogy már nem találnak olyan infrastrukturális projektet, amire költhetnének. Komoly problémával kell szembenéznie az állami tulajdonban lévő Szecsuáni Fejlesztési Alapnak, nem talál már ugyanis olyan infrastrukturális projektet, amely legalább papíron nyereséges lenne, s amelyet támogathat. Ezzel a problémával kell szembenézzen nem csak ez az alap, de a többi hasonló infrastrukturális beruházásokra szakosodott, a helyi önkormányzatok tulajdonában lévő fejlesztési társaság is - írja a Financial Times.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem lenne érdektelen egy hasonló elemzés a matyar rögvalóságról sem!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Első ránézésre lehet nem is tartozik szorosan a tárgyhoz

FT: „Chinese local government funds run out of projects to back”

A napi.hu számol be az említett cíkk alapján arról, hogy „Komoly problémával kell szembenéznie az állami tulajdonban lévő Szecsuáni Fejlesztési Alapnak, nem talál már ugyanis olyan infrastrukturális projektet, amely legalább papíron nyereséges lenne, s amelyet támogathat. ”.
Elsőre az ugrott be, hogy: „és hogy állnak stadion építéssel?”, ami persze viccnek is gyengus. De később a cikk egy mondata, pontosabban a magyar címe elgondolkodtatott: „"Elég híd és út van, nincs már mire költeni"”!
Nos azt kell mondanom, hogy: Segítsünk kínai barátainkon! Na nem a nekünk teljesen felesleges beruházásaik pénzelésével, hanem adjuk meg nekik a lehetőséget, amire már számos ajánlatott tettek. Engedjük meg nekik, hogy építsenek MAGUKNAK (amit persze 25-30 év után felújítva átadnak) egy valóban GYORSVASÚT-at a reptérre!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.