Állítólag a nőt többször is próbálták értesíteni az elmaradásáról, ám hozzá ez nem ért el.

Egy Charlotte-ban élő nő még 2017-ben kölcsönzött ki két könyvet a helyi könyvtárból. A dologról elfeledkezett, és állítása szerint hónapokkal ezelőttig nem is tudott róla hogy kifizetetlen elmaradásai vannak a könyvtárat illetően.

Melinda Sanders-Jones akkor értesült az ügyről, amikor visszatért a könyvtárba. Miután fény derült az elmaradásra, rövid időn belül visszavitte a nála maradt könyveket.

Börtönbe kerülhet egy nő, mert elfelejtette visszavinni a könyveket a könyvtárba

Ekkor jött a fekete leves: a munkahelyén pont előléptetés előtt állt, amikor a főnöke behívta az irodájába, ahol közölte vele, utánanéztek az előreléptetés kapcsán a nyilvántartásban, és kiderült, letartóztatási parancs van érvényben ellene. Ezt a helyi rendőrkapitány is megerősítette.

Állítólag a nőt többször is próbálták értesíteni az elmaradásáról, ám hozzá ez nem ért el, mivel lakcímet és nevet is váltott az utóbbi időben egy otthoni bántalmazási ügy miatt.

Az ügyben november 7- én tartanak előkészítő tárgyalást. Amennyiben a könyvek értéke nem haladja meg a 200 dollárt, maximum 93 napnyi börtönre, avagy 500 dollárra (148 ezer Ft) büntethető.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(cnn.com, index.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
@teikindterp: Szóval a jobbkezed erre sem alkalmas?
1magyar
Még ilyen hülyeséget! 2 szar könyv miatt???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.