Holtan találták meg egy francia erdőben azt a 29 éves várandós nőt, aki halála előtt rettegve hívta a férjét, mert attól tartott, hogy egy falka kutya meg fogja támadni.

Férje egy erdőben talált rá holtan a 29 éves várandós nő szétmarcangolt testére.  A nő éppen a rendszeres esti sétáját tartotta az erdőben, öt kutyája társaságában. Aznap azonban szarvasvadászatot tartottak kutyás vadászok is, akik egy hatalmas csapat vadászkopóval indultak a vadűzésre.

Azt nem tudni, miért történt, hogy

a vadászkutyák szarvas helyett a nőt és ebeit támadták meg.

A telefonhívást követően a férfi azonnal a helyszínre rohant, de akkor már minden hiábavaló volt. Kutyái nyüszítő hangját hallva talált rá holtan várandós feleségére, akinek a fején, a karján és a combján is kutyaharapások voltak.

Kutyák marcangoltak halálra egy fiatal, állapotos nőt

A borzalmas tragédia során jelenlévő, összes 93 kutyától, köztük a házaspár öt kutyájától is mintát vettek a szakemberek, hogy megállapítsák, melyik kutya vagy kutyák támadtak az áldozatra.

A francia vadászszövetség tagadja a vádakat, szerintük ugyanis semmilyen bizonyíték nincs arra, hogy az ő kutyáik támadtak a várandós nőre.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(bbc.com, 444.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.