Körkép a fertőzések számának növekedéséről.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Meg szerensze hogy nalunk nem. Mi egy kis immunis szigetet kepzunk, vagy kepzelunk el magunknak a fertozott EU kozepen. Hala jo miniszterelnokunknek, aki nem csinal tesztet, igy fogalmunk sincs a valos helyzetrol, amely mara mar katasztrofalis is lehet az orszagban. Viszont van egy jo mondas erre, amit a szem nem lat, az a szivnek nem faj.
Ellenben van egy rossz hirem is. A Kinabol erkezett maszkok 80%-a hasznalhatatlan. Nem fedi le tokeletesen az arcot, es a szuroje sem ment at a teszteker. Ellenben a toluk kapott gyorstesztek se jok. Csak 30%-os pontossaggal mutatjak ki a virust, a szabvany szerinti 80% helyett. Ugyhogy koszonjuk meg orbanviktor es szijgyarto gyors kozremukodeset, hogy ilyen villamgyorsan szereztek segitseget a romokban hevero egeszsegugynek. Mar csak arra vagyok kivancsi, hogy a turkoktol kapott 7 tonna szovetbol, hogy lesz FPP-2-es minositesu maszk, mikor mast most is keso.
Ellenben az nagyon erdekelne hol van az a 2 ezer milliard forintnyi Unios tamogatas, amit a virus elleni harcra kaptunk. Remelem nem egy stadion keszul belole Ugandaban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.