Brüsszel semmilyen tervvel nem rendelkezett a veszélyhelyzet kezelésére - mondta Milos Zeman cseh elnök.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

polar450
A cseh is magyarázkodik!
Senkinek nem volt kötelező az ECDC véleményére várni, amikor már január végén a WHO kiadta a riasztást! Akkor már 18 országban terjedt a járvány!
Orbánék se tettek semmit január vége óta márc. 11.-ig és most másban keresik a felelőst!
polar450
Így bízhatsz a jóságos rezsim járványügyi tanácsaiban, akár a parkolás ügyében is!

Az arcmaszkok szükségességéről, hasznosságáról naponta változik a kormány álláspontja. Orbán Viktor miniszterelnök néhány napja bevallotta, hogy szükséges lenne a maszkviselés, de nem fogják kötelezővé tenni, hiszen nem jut mindenkinek.

Eközben az operatív törzs többször hangoztatta, hogy az egészségeseknek nem szükséges az utcán maszkot hordaniuk (illetve a saját döntésük, hogy hordanak-e). Szlávik János, a Szent László Kórház infektológusa viszont a maszkviselés mellett emelt szót. A Magyar Orvosi Kamara sorozatos nyilatkozatai szerint pedig az orvosok nem kapják meg a biztonságos munkavégzésükhöz elengedhetetlen védőfelszereléseket, és ennek köszönhető, hogy az igazolt magyarországi koronavírus fertőzöttek között több mint nyolcvan egészségi dolgozó is van. Pár napja épp Újbudán két háziorvos is koronavírusos lett, egyikük pedig lélegeztetőgépre került.(Index)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.