Több brit kórházból is küldtek el idős koronavírusos betegeket.

Az idősotthon lakóit annak ellenére küldték vissza az intézménybe az orvosok, hogy tudták, azok koronavírussal fertőzöttek. Erről sem az egészségügyi személyzetet, sem a pácienseket nem értesítették.

A kórházak törvényt sérthettek azzal, hogy az ott dolgozó orvosok visszaküldték az idősotthonba a koronavírussal fertőzött betegeket. Ráadásul feletteseiket sem tájékoztatták arról, hogy az idős betegek megfertőződtek, vagy hogy fennáll a betegség gyanúja.

Visszaküldték a kórházból az idősotthonba a koronavírussal fertőzött betegeket

Tragikus módon ezek a koronavírusos betegek továbbadták a betegséget az amúgy is veszélyeztetett korosztályba tartozó lakóknak, ezzel elindítva egy betegséghullámot a szociális intézmény falain belül. Mivel az otthonban dolgozó személyzet nem volt felkészülve arra, hogy az otthonban kitör a vírus, nem viseltek speciális védőfelszerelést sem.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(dailymail.co.ukblikk.hu)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Nem kell más portája előtt sepregetni. A mi portánk éppen olyan mocskos.
Nessy
Aztán majd ott is keresnek valakit, akire a saját felelőtlenségüket átirányítják a kórházak, mint nálunk? Igaz, nálunk még kormányhivatal fura ura is segített!
simmering73
Nem kell más portája előtt sepregetni. A mi portánk éppen olyan mocskos.
vitriol
A Pesti úti tömeges haqlálozás miatt egyértelműen a kormányhivatal a felelős!
bencemacska
Az a felelős, aki nem biztosította a feltételeket.
Miután M.o-n létezik a ("L'état c'est Moi”) elve, magától értetődik ki a bűnös az öregek halálában!!!

"Hogy mit tett értünk Cecília asszony, nem lehet megítélni. Ha a politika kívánalmainak nem felelt volna meg, valószínűleg menesztették volna. Ha az őszintétlenség egy szintet meghalad, abból káosz fakad. És a méltányosság jegyében jegyezzük meg: posztjára nem könnyű új embert találni. Nincs politikus, aki a rossz hír hozója akarna lenni."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.