Megpróbált betörni a moszkvai Vörös téren található Lenin-mauzóleumba egy ittas férfi, aki el akarta lopni Lenin holttestét – közölte hétfőn a Moszkovszkij Komszomolec című bulvárlap.

El akarták lopni Lenin holttestét
Fotó: AFP

A férfit vasárnap éjjel fogták el a rendőrök, amikor megkísérelte kinyitni a mauzóleum bejáratát. A tettenéréskor összefüggéstelenül beszélt, majd az őrszobán bevallotta, hogy el akarta lopni a bolsevik forradalom vezérének holttestét. Tettére nem tudott magyarázatot adni.

Az elkövetőhöz mentőt hívtak, a TASZSZ hírügynökség tudósítása szerint alkohol okozta mentális zavart állapítottak meg nála.

A férfiról a Moszkovszkij Komszomolec megtudta, hogy egy 42 éves moszkvai bútorszerelő, aki az alkohol rabjává vált, miután öt éve elvált három gyermeke anyjától.

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Jézusom, már ott sincs mit ellopni, csak a múmiát? Az orosz, Putyini illiberália is a miénkhez hasonló szintre fejlődött?
TASzSz
Elég lett volna a feje, mint Kádárnak!
jáger laszló
Ami sikertelen volt Lenin esetében az Kádár esetében sikeres akció volt.ugyanis 1 rajongónak sikerült a Kádár koponyáját +szerezni amit azóta is őriz!!!
Hát ennyit a történelmi személyiségek kalandjaihoz!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.