A skandináv ország vezetője hamarosan tárgyalhat a magyar kormányfővel.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Képes lesz eltöretni a mancsát,. csak hogy legyen indoka, miért nem vakarja alá...
Peller Anikó
@Qqberci: Pedig muszáj lesz mert a putyin alig bújtatott fenyegetést fogalmazott meg. :)
FLETÓ
Mennyivel is jön még nekünk Brüsszel???
Peller Anikó
@FLETÓ: Brüsszel semennyivel, az egy város. De,

Mennyivel is jön még nekünk Orbán???
Peller Anikó
"'"Immár hivatalossá vált a török parlament döntése, miszerint az ország jóváhagyta Svédország NATO-csatlakozását. A dokumentumot Recep Tayyip Erdogan török elnök is aláírta. Törökország csütörtökön közzétette a hivatalos közlönyben a Svédország NATO-tagságát jóváhagyó intézkedést, ezzel véglegesítve a ratifikációt."'"

Nem mi leszünk az utolsók, valóban. Te vagy az utolsó, hazudós viktor.
colibri
@FLETÓ: Unfer játékosoknak semennyivel!
colibri
Szép volt fijjug! Ez úgy lett megcsinálva, ahogyan csak ti tudtátok megcsinálni. A saját szátokból csináltatok s@gget és még mindig csak hőbörögni tudtok! De, jön még kutyára dér...!
RonaGyuri
Hogy??? Kinek a milye???

„Csak beszéljenek rólam!”

A fél világ ismerte, pedig soha nem tett semmi jelentőset, mindenekelőtt celeb volt. Sőt: ő volt a celeb, az önmagáért való híresség archetípusa.

Mint azt a múltidő mutatja nem Orbán Viktorról van szó, pedig elsőre akár azt is gondolhatnánk, hogy: róla. Azonban van egy-két nagyon nagy különbség.
A legfontosabb az az, hogy Zsazsa épelméjűvolt.
Itt van mindjárt ez a svéd NATO csatlakozás ügy, mármint a parlamenti ratifikációval kapcsolatos elképesztő katyvasz. Azt kell mondjam, hogy hülyét csináltak magukból, ami a kisebb baj, de közben lejáratták az országot. Ami valójában nem nagy etwas, hiszen mind az épelméjük, mind pedig az ország renoméja erősen véleményes.
A helyzetet jól jellemezi, hogy a derék index.hu megpróbált minden érintettel (hírekben szereplő) beszélni. Hát mit mondjak nem is sikerült semmit sem tisztázni. Bár az igasághoz tartozik, hogy ebben nem kevés szerepe van a képességek hiányának.
Amit igen jól jellemez a legújabb irkodmányuk címe: „Erdogan aláírt, már csak Orbán Viktor kézjegye hiányzik a svéd NATO-csatlakozáshoz” !!! =))
Nos, ha valaki Orbán kézjegyére vár az nagyot fog csalódni, neki nincs ilyetén dolga. Azonban az igaz, hogy az egész ügy magán viseli Orbán „keze nyomát”, pontosabban az egyre romló szellemi állapotát! =))
izéke
Ezek után,ha külső támadás éri a magyarokat,remélem a NATO is talál kifogást a segítség NEM nyújtásra és csak a tűzszünetet fogják úton útfélen hangoztatni. Sajnos azt kell mondanom,ez a nép megérdemli mindazt a rosszat ami vár még rá. Jöhet a kihalás kora.
FLETÓ
@Peller Anikó: 200-al! Neked! Csatt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.