Tovább dagad a korrupciós botrány Ukrajnában a lőszer-beszerzési ügyben. Tegnap elbocsátották a védelmi minisztérium egy magas rangú beosztottját, aki ellen előzőleg büntetőeljárás indult. A botrány amiatt robbant ki, hogy a tárca megrendelt 100 ezer akna-vető gránátot egy ismeretlen cégtől, ki is fizetett érte 14 milliárd forintnyi hrivnyát, de a gránátokat soha nem szállították le.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@KisTehen: a kinai horkolásgátlókról ha böfögnél valamit.,böcce.. 300 mrd... Jó kis buli lehetett.
Sámannus
Azé a magyar védelmi kiadásokat sem kell félteni, hogy a büdös életben hasznot hoznak. Ezért nem vinnyognak. pedig az egy kezemen megszámolom kik vannak az üzletben, milyen kozvetítők vannak a buliban, mikor számolnak el a kiadásokkal. Nekem az jobban fáj, hogy a forintot játékpénznek használják, és a fejesek dollárral nyerészkednek. Dollár pintérnek mi a túróból va a dollár jövedelme? Mosodát nyitott?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.