Azt hihetnéd, hogy a világon vallásszabadság van, de ez nem igaz. Még Európában sem érvényesül a jog a vallás szabad megválasztásához és gyakorlásához.

Forrás: szcientologia.hu
Feltöltő: Arkeon
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Arkeon
Korrupt kormányok, politikusok, már sok mindent állítottak a Szcientológiáról, mert így elterelhetik magukról a figyelmet (fegyverkereskedelem, sikkasztás, stb.). Miért kellene elhinni bármit is egy kormánynak, amely átlagosan a nemzeti jövedelem 30%-kát sikkasztja el.

Franciaországban nincs is vallásszabadság, úgyhogy megértem az inkvizíciós döntéseiket.

Már sok butaságot és néhány rosszindulatú hazugságot írtak a Szcientológiát „távolról figyelő” - és tisztelet a kivételnek - tisztességtelen emberek. A szcientológia szabaddá teszi a lényeket. Van akinek ez veszélyes, mert a végén még egyedül maradnak a „mátrixban”.
A Szcientológia szót L. Ron Hubbard alkotta meg; első tagja a latin scio, ami azt jelenti “tud” vagy “megkülönböztet”, a második a görög logos szóból ered, ami “maga az értelem” vagy “belső gondolat”. Tehát, a tudás vagy bölcsesség tanulmányozása, annak tudása, hogy hogyan tudjunk. A Szcientológiát ezen felül úgy határozzuk meg, mint a szellem tanulmányozását és kezelését saját magával, univerzumokkal és más életformákkal való kapcsolatában.
Valódi ismeretek a Szcientológiáról: www.szcientologia.org.hu
bigyibogyo
@Arkeon: nem nagyon ismeresm a sci-t..
ugye ott lepcsok (szintek?) vannak a tagoknak?
zsuzsu
szcientológia= mások manipulálása saját érdekemben. na jó, biztos tanulmányozni is kell előtte...
bigyibogyo
drog prevencios videok benak. valami eletszerubbel kellene probalkozni...
Arkeon
@bigyibogyo
Kedves Bigyibogyo!
A szintekről szóló kérdésedre válaszolok itt. A Szcientológiában van egy Híd, ami a teljes szellemi szabadsághoz vezet. Ennek két oldala van, az egyik a tudás megszerzéséről szól tanulással, a másik a szellemi fejlődés oldala. A kettő erősen összefügg. A lényeg az, hogy L. Ron Hubbard mindkét oldalt olyan megléphető részekre (nevezheted szinteknek) szedte, hogy bárki képes legyen végigmenni a szabadság felé, s ezzel a legkisebbre minimalizálta annak esélyét annak, hogy valaki ne érje el a szabadsághoz vezető célját. Amúgy, ha pozicionálni kellene a Szcientológiát, akkor modern nyugati Buddhizmusnak mondanám.

picike
Maradok a valóságnál ami szintén egy szó és ebből táplálkozik a vallás e kettő elválaszthatatlan az biztos nos én ebben hiszek a legjobban mikor a vallásról van szó,beszélünk,megint más mit hiszek és ez is a szabadsághoz vezet tudatosan

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.