Kedves Nézőink! Kegyelmi állapotban az ország. A focinak hála, most mindenki a magyarokat akarja.

Dicső válogatottunk pótselejtezőre kényszerül a 2016-os, franciaországi EB kvalifikációs sorozatában, mivel nem lett legjobb csoportharmadik.

Hatalmas meglepetésre a kazahok idegenben megverték a letteket, a törökök pedig 10 emberrel játszva, a 89. percben szerzett szabadrúgásgóllal 1:0-ra legyőzték Izlandot.

A pótselejtező november közepén lesz. Ellenfelünk Írország, Norvégia, Dánia vagy Szlovénia lehet, a sorsolás október 18-án lesz. És ahogy a nemzetközi kommentárokból máris kiderül, mindenki a magyarokat szeretné.

Az öröm és a meghatottság perceiben is fontos számunkra a kiegyensúlyozott tájékoztatás, ezért nem hallgatjuk el, hogy nekünk talán a dánok vagy a szlovénok ellen lenne valami sanszunk.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Megvan!!!
Gondolkoztam egy picit mit jelent a cím, de megvan végre. Tehát minden még játékban lévő csapat minket akar, mint egyetlen biztos továbbjutási lehetőség. Vagyis a leggyengébbet szeretnék.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
@magyarbakancs: Azért még pótvizsgázhatnak, aztán meg jöhet a pót-pótvizsga és így tovább. Minél tuskólábúak, annál inkább akarják őket.
hetöndöe
Már megint összeeküdtek a cionisták és a gyíkemberek ellenünk,pedig mink annyira tudunk focizni,hogy világbajnokok is lehetnénk,csak mindig báncsák szegény magyart.:-)
Dr. Felipe
Hát igen. Norvégiában ilyenkor már nattyon hideg van még bundában is. Írországban meg már ilyenkor mindig esik az eső, csúszik a fű elvtársak, ők se jók nekünk. Valami bűzlik Dániában, ők se nem jók.
Marad a pici kis Szlovénia, kis pénz kis foci, talán ott van esélyünk elvtársak.

Focizni tud?
Nem.
És ha megfizetem?

Az eredményt ismerjük már 1986 óta.
mecseki111
Én is ezeket a zseléfejű----törvényen kivűl állókat szeretném----nagyon megverik őket.
Szeparepa-
Ez mind a négy csapat jobb nálunk sajnos... nem sok esély van... csak a csoda segít.. de amúgy meg mi értelme kijutni az EB-re, mikor ott azonnal úgyis ki fogunk esni, mivel BÁRKI szarrá ver minket, a kijutott országok közül... talán jobb is nem kijutni, így még kisebb szégyen, mint az EB-n leégni...
Desischado
Persze, hogy minket akarnak, mert akkor biztos a továbbjutás, NEKIK! Minket nem nehéz megverni, akárkinek sikerülne. Erről a falábúak gyülekezete szépen gondoskodik! Tsubasáék kellenének ide!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.