Bernt Hulsker október 18-án, az Eb-pótselejtező sorsolásakor  örömében az asztalt csapkodta, amikor kiderült, hogy Norvégia a mieink ellen harcolhatja ki a kontinensviadalon való részvételt. Öröme korai volt, ugyanis hazája válogatottját a magyar csapat kettős győzelemmel búcsúztatta.

A sportiporter kollégája, Jamel Rake társaságában felkereste Sikó Anna nagykövetet Oslóban, és egy virágcsokorral, egy kézcsókkal és egy magyarul elmondott bocsánattal elnézést kértek – írja a 444.hu.

Kézcsókkal, magyarul kért bocsánatot a magyar focit kiröhögő norvég sportriporter

Sikó Anna nagykövet Hulskertől azt kérte, szurkoljon a magyar csapatnak. A riporter a kérésnek eleget tett, itt látható egy igazi "Hajrá magyarok!" csatakiáltás a norvég tévéstől:

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Szép. Ekkora a különbség Európa és Magyarország között.

Ez a riporter bocsánatot tudott kérni minden gond nélkül, nekünk meg évszázadok óta nincs olyan szomszédunk, aki ne utálna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Perwool
@vonotok: A nevetést meg lehet ismételni...
namihami
Ez egy úriember. És mégis, mennyivel jobban jártunk volna, ha mégis a norvégok jutnak ki és őket alázzák ott folyamatosan és nem majd minket.
Rozgonyi István
@leszúrt rittberger: Miért is utálnak minket, Te magyaranyák szégyene?!
Rozgonyi István
@namihami: Na ez ám a hazaszeretet! Várjuk ki a végét, és majd akkor károgjunk, ha van miért! Ugyan is a végén csattan az ostor, remélem a hátadon! :-D
namihami
@Rozgonyi István: Már bocsáss meg, de...
Hogy jön a hazaszeretet és a focihoz való bénaságunk egymáshoz? Tudod: körte--alma. Hiszen már a kijutásunk is csak annak köszönhető, hogy lassan mindenki ott lehet, aki egyáltalán el akar indulni. Fogod? 16-ról 24 induló. Mi is csak egy pótselejtezővel kerülhettünk oda. Lassan a teljes európai mezőny induló lehet, ez csak az UEFA pénzbevézeli igényén múlik.
Millió más helye lenne a Gazdi hobbijára kidobott pénznek, de ez fontosabb, mint az oktatás, egészségügy és egyéb ehhez fogható ""ostobaságok"". Viszont ott vagyunk az EB-n. Na, ez sokkal jobban kell a népnek, ettől lesz modern épület, felszerlés, orvos, nővér és a többi apróság.
Mangu
A bunkó akkor is bunkó marad a világon mindenhol, még ha viselkedésre is kényszerítik a körülmények. Az első megnyilvánulása volt a személyiségének igazi milyensége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.