Bernt Hulsker október 18-án, az Eb-pótselejtező sorsolásakor  örömében az asztalt csapkodta, amikor kiderült, hogy Norvégia a mieink ellen harcolhatja ki a kontinensviadalon való részvételt. Öröme korai volt, ugyanis hazája válogatottját a magyar csapat kettős győzelemmel búcsúztatta.

A sportiporter kollégája, Jamel Rake társaságában felkereste Sikó Anna nagykövetet Oslóban, és egy virágcsokorral, egy kézcsókkal és egy magyarul elmondott bocsánattal elnézést kértek – írja a 444.hu.

Kézcsókkal, magyarul kért bocsánatot a magyar focit kiröhögő norvég sportriporter

Sikó Anna nagykövet Hulskertől azt kérte, szurkoljon a magyar csapatnak. A riporter a kérésnek eleget tett, itt látható egy igazi "Hajrá magyarok!" csatakiáltás a norvég tévéstől:

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Szép. Ekkora a különbség Európa és Magyarország között.

Ez a riporter bocsánatot tudott kérni minden gond nélkül, nekünk meg évszázadok óta nincs olyan szomszédunk, aki ne utálna.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
leszúrt rittberger
Szép. Ekkora a különbség Európa és Magyarország között.

Ez a riporter bocsánatot tudott kérni minden gond nélkül, nekünk meg évszázadok óta nincs olyan szomszédunk, aki ne utálna.
Perwool
@leszúrt rittberger: "Ha valamit elrontottál, ismerd el próbáld meg helyrehozni​.
​Senki sem fulladt még meg attól, hogy lenyelte a büszkeségét!​"
Van olyan aki ezzel a két mondattal tisztában van... csak Ők emberek!
vonotok
Hát ! lehet, hogy még se keltet volna elkapkodni azt a kézcsókot.
Perwool
@vonotok: A nevetést meg lehet ismételni...
namihami
Ez egy úriember. És mégis, mennyivel jobban jártunk volna, ha mégis a norvégok jutnak ki és őket alázzák ott folyamatosan és nem majd minket.
Rozgonyi István
@leszúrt rittberger: Miért is utálnak minket, Te magyaranyák szégyene?!
Rozgonyi István
@namihami: Na ez ám a hazaszeretet! Várjuk ki a végét, és majd akkor károgjunk, ha van miért! Ugyan is a végén csattan az ostor, remélem a hátadon! :-D
namihami
@Rozgonyi István: Már bocsáss meg, de...
Hogy jön a hazaszeretet és a focihoz való bénaságunk egymáshoz? Tudod: körte--alma. Hiszen már a kijutásunk is csak annak köszönhető, hogy lassan mindenki ott lehet, aki egyáltalán el akar indulni. Fogod? 16-ról 24 induló. Mi is csak egy pótselejtezővel kerülhettünk oda. Lassan a teljes európai mezőny induló lehet, ez csak az UEFA pénzbevézeli igényén múlik.
Millió más helye lenne a Gazdi hobbijára kidobott pénznek, de ez fontosabb, mint az oktatás, egészségügy és egyéb ehhez fogható ""ostobaságok"". Viszont ott vagyunk az EB-n. Na, ez sokkal jobban kell a népnek, ettől lesz modern épület, felszerlés, orvos, nővér és a többi apróság.
Mangu
A bunkó akkor is bunkó marad a világon mindenhol, még ha viselkedésre is kényszerítik a körülmények. Az első megnyilvánulása volt a személyiségének igazi milyensége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.