A Ferencváros nem jutott be a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójába: a zöld-fehérek szerdán hazai pályán 1-1-es rendes játékidő és hosszabbítás után tizenegyespárbajban kaptak ki az albán Partizani együttesétől.

Tizenegyesekkel búcsúzott a Ferencváros

A magyar bajnok és kupagyőztes a 14. percben megszerezte a vezetést Gera Zoltán büntetőjével, a vendégek azonban Oliver Hüsing rendkívül balszerencsés mozdulatát követően öngóllal egyenlítettek. A fordulást követően a hazaiak több helyzetet is kidolgoztak, ám gólt nem szereztek, így következett a hosszabbítás, amelyben szintén nem született találat.

A tizenegyespárbajban az albánoktól csupán egy rúgó, míg ferencvárosi részről Gera, Sesták és Ramírez is hibázott, így a Partizani találkozik az osztrák Red Bull Salzburggal a következő körben.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
piCsányi elvtárs akkor most ez az ,,emelkedett ázsió,, egy albán nevenincs csapat itthon 11 kel legyőzi a bajnokot, ( már csak ,,jajnok,,) ez azért már szégyen, hol van a hatalmas EB. dicsőség lám csak ennyit ért, SEMMIT!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Adjunk még egy milliárddal többet a fradinak !!!
eugen4402
Ha igaz, hogy a Fradi évente 3 - 4 milliárdos állami támogatásban részesül, akkor az eredmények bizonyítják, annyit a bolondnak is megér. De csak annak..!
papa.49
@eugen4402: Főleg a fütyisznek a pártigazgatón keresztül!!!
eugen4402
@papa.49: Nagy igazságod van... Orbánnak minden pénzt megér a listák naprakészen tartása. Akkor már csak hab a tortán, ha van egy alelnökük, aki hű harcosaival elvégezteti a rendfenntartás "piszkos munkáját". A fradi ugyanolyan kifizetőhellyé silányult, mint lassan minden ebben az országban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.