Hosszú hónapokba telik, míg Gera Zoltán, a Fradi játékosa újra bevethető lesz a meccseken. Nyár közepi sérülése után hosszabb lábadozás vár rá.

Megműtötték Gera Zoltánt, a Fradi játékosát Finnországban, az operáció után még hosszú hónapok kellenek, hogy lábra álljon – olvasható a Magyar Nemzet cikkében.

Pránics Gergely, az FTC háziorvosa a következőt nyilatkozta: 

"Zolinak egy komplex combhajlító-izom sérülése volt, ami nem reagált jól a konzervatív kezelésre. Több MR-felvétel, valamint másodvélemény kikérése után döntöttünk úgy, hogy műtéti megoldásra van szükség."

Pránics szerint Gera sérülése olyannyira bonyolult volt, hogy inkább a csapat vitette ki Finnországba egy specialistához, minthogy a focistának kellett volna mozdulnia.

Gera Zoltán utoljára idén július 30-án lépett a pályára  Mezőkövesd ellen, ahol a 17. percben lesérült. Azóta egyszer már műtötték.

(Címlapi kép: wikipedia CC BY-SA; Mike Buckland)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Aha...esetleg dolgozhatna is..,,Jól állna a kezében a söprű-lapát..
namihami
És ettől nemzetközi szinten jobb lesz a magyar foci? Mert akkor a teljes magyar elsőosztály (elsőosztály---marha jóóóóó) összes játékosát ki kéne vinni és megműttetni. Többe így se lenne a magyar ""futbal"", de legalább némi eredmény jönne odakint is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.