Ha a spanyol kormány beleavatkozik a helyi szövetség belügyeibe, akkor a FIFA felfüggesztheti a spanyol tagságot is. Kizárhatják a 2018-as vb-ből Spanyolországot, ha a kabinet belenyúlna a helyi szövetség ügyeibe; a FIFA szabályzata ugyanis szigorúan tiltja a kormányzati beavatkozást – írja a Nemzeti Sport az El Pais cikkét idézve.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Megoldás a sorozatos kudarcok ellen

Az ötletet a derék origo.hu sport rovata cikke adta

„A FIFA elővette a spanyolokat, lemaradhatnak a világbajnokságról is” című cikk számol be róla, hogy Peru után ezúttal a spanyol szövetség van terítéken.
Azaz „Amennyiben a spanyol kormány beavatkozik a spanyol szövetség, az RFEF életébe, a FIFA fel is függesztheti a szövetség tagságát. A spanyol válogatott ebben az esetben nem léphetne pályára hivatalos meccseken és a világbajnokságról is lemaradhatna.”.
Nos kézenfekvő a megoldás, hisz nem kell semmi különösebbet tenni, mint felhívni a figyelmet ártunk és qurmányunk, kiemelten Őfenesége maga és az MLSZ igencsak szoros kapcsolatára. Udvariasan szólva az MLSZ-hez képest a derék ÁSZ is valóságos független intézmény! =))
Egy felfüggesztés esetén lenne idő teljesítmény-kényszer is kínos csalódások nélkül átgondolni a dolgokat! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.