Bár az Év sportolója gálán azt mondta, hogy dolgoznak a megoldáson, férje helyett továbbra is Dudás Dániellel végzi edzéseit Hosszú Katinka.

„Igaz, hogy a kapcsolatunk nehéz időszakon, megpróbáltatásokon megy keresztül.

Igaz, hogy eközben az Iron Aquatics edzései minden csoportban megrendezésre kerülnek. ... Ígérjük, ha mondanivalónk lesz, arról értesíteni fogjuk az értünk aggódókat” – közölte még a Facebook-oldalán Hosszú december 29-én, de azóta sem tudhatnak sok mindent a szurkolók.

Hosszú Katinka: még nem tudom, hogy mikor versenyzem legközelebb

Idén eddig egy belga, és egy luxemburgi versenytől maradt távol, a február elején Nizzában rendezendő futamon is kérdéses a szereplése. A Blikk kérdésére, hogy mikor áll ismét rajtkőre, Hosszú csak annyit felelt, hogy:

„még nem tudom, hogy mikor versenyzem legközelebb.”

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó/Koszticsák Szilárd

(Blikk)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Katinka mar nem fog versenyezni soha tobbet, de legalabbis addig nem, mig nem tisztazza a kapcsolatat Shane-nel.
Ok ketten voltak egyutt "Hosszu Katinkaek", koztuk mukodott a hipnotizor es a medium kapcsolata, ez vitte mindig emberfeletti teljesitmenyre Katinkat.

Aki doppingolasra gondol, vagy egyeb serkentokre, de nem gondol a mentalis kapcsolatukra, az sohasem fogja felfedni a titkukat.
Katinka kemeny ember, o mar elert egy hihetetlenul magas szintet, o nem adhatja alabb. Fizikailag barkivel is fog edzeni Katinka, az sohasem lesz olyan eredmenyes, mint Shane-nel.
Azert kivanok nekik egy gyors kibekulest, Katinkanak hosszu versenyzest...
Apatszerek
@karma1: Szerintem Katinka megbántásának v sértődésének nagyon komoly emberi vonzata van, amit az elért eredmények soha nem tudnak felejteni meg nem történté tenni. El kell fogad ni , hogy Katinka nem tud felejteni, megbocsájtani. Akkor jelentse be visszavonulását, még most, de ne nyújtsa mint a rétestésztát szokás. Eddig szép volt, de elmúlt vége, ezt a szépséget ne rombolja le, semmit mondásokkal. Együtt voltak, de külön már nem ugyanaz..
karma1
@Apatszerek: Sajnos, pontosan igy van, - a kovetkezo honapok csak nyuglodest fognak hozni mindenki szamara - nem jo ez Katinkanak, Shane-nek, de a magyar uszosportnak sem...:o((
zildikó
@karma1: A sikertelenséget be lehet jósolni!
Ne tedd!!!
zildikó
@Apatszerek: Nehogy dirigálj már neki!
Ilyen lelki megbántódást meg kell emészteni! Az ő dolga, nem a miénk intézkedni ebben.
Apatszerek
@zildikó: Olvasd figyelmesen Tegnap 14: 37 . És ha értelmezted, akkor más vélelemre fogsz jutni.
karma1
@zildikó: 19.21: Tokeletesen igazad van, igen, be lehet josolni, de csak annal, akinel TENYLEG be fog kovetkezni.
Nem en miattam vagy mas ember miatt fogja abbahagyni Katinka, hanem mert o egy nagyon kemeny ember, magasra tette a mercet, es az ala o mar nem megy. Mindig felmeri, hogy mit tud elerni egy versenyen, es ha nem erne el dobogos helyet, akkor el sem indul.
Abban az allapotban, amiben most van, nincs eselye dobogora, ezt o is tudja, es sajnos meg eleg sokaig lesz ebben az allapotban.
Nem miattam es nem mas kulso szemely miatt fogja abbahagyni, hanem sajatmaga miatt...
Hidd el, tokeletesen ertem , amit irtal, talan mi ketten tudjuk igazan, mi is folyik eppen ebben a pillanatban...:o)))
peterkelemen
Na mi van Tusup megvonta a speckó doppingot?
peterkelemen
Nem csodálkoznék ha a későbbiek során kiderülne , hogy doppingolt ő is akárcsak anno Lance Armstrong (Tour de France) hosszú évek után derült csak ki, hogy speciális anyagot használtak, ami akkor még nem volt kimutatható . Ki tudja itt is lehet csak akkor hat amikor éppen úszik utána meg gyorsan felszívódik. Ez majd kiderül a késsőbiek során.
karma1
@peterkelemen: Mar par helyen leirtam: nem gyogyszerrel doppingolnak, hanem hipnotizacioval. Kerdezd meg az orosz kemelharitast, milyen eszkozoket hasznalnak, milyen tudatmodositokkal elnek. Ez ugyanis nem mutathato ki se most, sem 100 ev mulva.
A Bobby Fisher mindig balhezott, amikor az oroszokkal jatszott (Kaszparov, Tal, stb). hogy ne lehessen a nezoteren orosz nezo, vagy legalabbis olyan valaki, akiknek kapcsolatuk van az orosz jatekossal. )
Lattam Katinkarol egy olyan kepet a sajtoban, ahol a medencebol mar kijott, de meg nem ert oda a ferjehez: pont ugy nezett ki, mint egy zombi.
Pelphs meg a hatara rakott szivocseszekkel tartotta magat formaban - nem mellesleg az amerikai csapat tobb tagja is. Nezd meg a fenykepeken, amik a rioi olimpian keszultek).
zildikó
@Apatszerek: Tényleg igazad lehet.
A Herendi porcelánvázát sem lehet, ha eltörik - ugyanolyanná összeragasztani, mint előtte volt,
És csak a töltött káposzta jó melegítve...
zildikó
@karma1: Lehet, hogy Katinkának mégis szüksége volt erre a szinte kegyetlenségig kemény edzőre, hogy kiszenvedje az erőn felüli eredményeket?
De akkor se lehet ezt sokáig csinálni. Különösen egy nőnek nem. Van más is az életben, ami boldogíthatja. Hátha ő is így gondolja.
karma1
@zildikó: Szerintem is,...:o))) Es az o biologiai oraja is erosen ketyeg... Vannak dolgok, amit nem lehet eron felul csinalni, plane olyan magas szinten, mint Katinka tette...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.