Pique már talált is rá példát, miért pozitív a kezdés előtt kirúgni a kapitányt. Pár óra és elkezdődik az 2018-as oroszországi világbajnokság.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hogy kinek mi jár, nos az egy jó kérdés

A derék pártlap vezércikkben köszönti a VB-t

„Oroszországnak kijárt, hogy világbajnokságot rendezzen, sportnyelven: helyzetbe került. ” – írja derék szerző. Arról persze egy odavetett megjegyzés sincs, hogy hogyan is jutott hozzá. Pedig kritika van: „gyenge a házigazda csoportja”.
Nos az már egy érdekesebb felvetés, hogy „Putyin nem egy izgága ország második kategóriás diktátora, hiba lenne mindent az ő ambícióin keresztül értékelni.”. Nos ez engem elgondolkodtatott. Ha nem ismerném a portált akár arra is gondolhatnék, hogy: kire is gondolhatott a szerző mikor egy „második kategóriás diktátor ambícióiról” értekezik.
Az már csak hab a tortán, hogy szerinte: „A stadionok szépek és modernek, az infrastruktúra a nyugat-európai színvonaltól nyilván elmarad, de a dél-afrikait és a brazíliait biztosan megüti ”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.