A 2023-as atlétikai világbajnokság megrendezéséről beszél, de valójában egy olimpia megrendezésére gondolhat Orbán Viktor. Legközelebb a 2032-es nyári olimpia jöhet szóba, s addigra szinte minden beruházás el is készülhet.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem, sőt nem csak a vastüdőben számolás sántít

A Népszava publicistája kúszó olimpiát lát közeledni

A Futóverseny című cikk szerint „A 2023-as atlétikai világbajnokság megrendezéséről beszél, de valójában egy olimpia megrendezésére gondolhat Orbán Viktor. Legközelebb a 2032-es nyári olimpia jöhet szóba, s addigra szinte minden beruházás el is készülhet. ”. Nos ha eltekintünk attól a jogos felvetéstől hogy mi mindentől kell elvenni ezért a pénzt, ez sem stimmel. Mármint, hogy 32-re minden elkészülhet. S főleg az nem, hogy „Magyarán néhány éven belül, az infrastruktúra további százmilliárdos korszerűsítésével együtt, alkalmassá válhat Budapest egy olimpia megrendezésére.”. Ami több szempontból sem stimmel;
egyfelől már Őfenesége is 100miliárdról zagyvált a minap,
másrészt; az abban említettek nagy része sem az olimpiához sem a fővárosnak nincs szüksége, viszont számos olyan van, ami kellene! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.