Ha világbajnokságáról van szó, akkor a magyar kormány készségesen kinyitja az adófizetők pénztárcáját. Az olimpia lefújása kicsit sem lankasztotta le a rendezési kedvet, röpködnek a milliárdok. Ha lenne világbajnoka a világbajnokságok rendezésének, akkor Magyarország ott lenne a dobogón. A semmiből, de nagyon sok pénzért például foci, kézilabda, úszó, atlétikai, tornász vagy boksz-világbajnokságot rendező Katart egyelőre nehéz lenyomnunk, Orbán Viktor szerint például a foci-vb az egyetlen, amit mi nem tudnánk megrendezni. Ahhoz darabra meglennének a stadionokkal, de nagyobbak kellenének, miközben a mostaniak kihasználtsága is botrányos, a működtetésük pedig anyagilag óriási bukás.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem mintha szívbajosak lennének, ha pénzlenyúlásról van szó, de az ilyenekből sokkal könnyebb lopni és aki szólni merészel azt könnyebb lehazaárulózni! =))
Én már megkaptam a magamét olyanoktól, akik eddig azt sem tudták, hogy mi az a Giro, mikor némi aggodalmat mertem kifejezésre juttatni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.