A Forma-1 ismert a folyamatosan növekvő biztonságáról, és nincs ez másképp Max Verstappen versenyzői overáljával sem. Ismertek persze a szokásos biztonsági elemek mint a pálya karakterisztikája, sisak, a HANS-rendszer, és legutóbb a HALO bevezetése, de a versenyzői overálnak is komoly szerepe van egy versenyző védelmében. A Mobil 1 The Grid stábja egyenesen Olaszországba utazott ezért […] A hír Így készül Verstappen versenyoverálja! először Racingline.hu jelent meg.

Forrás: Racingline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Minek kell ezt a kis felfuvalkodott hólyagot ennyire sztárolni itthon, a stílusa akár a Mansellé volt mindenkin mindig keresztül gázol, és ő SOHA SEM HIBÁZHAT !!!
Nem azt mondom, hogy nem tehetséges, de csupán azért sztárolni mert holland nem kéne, gondolom az apuka pénze is vastagon benne van a hírverésben !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.