A szereplési kényszerben szenvedő Alekosz meglehetősen rosszul érezte magát amikor kiderült, hogy választékos, időnként kifejezetten idegesítő dumája nem egy veleszületett rendellenesség miatt alakult ki, egyszerűen csak betanulta a Ben hur című film szövegét.

Forrás: nyirseghir.hu
Feltöltő: Nyírséghír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tarhonya
na és mit vártatok ?
egy húgyagyú picsagyümölcstől..........
csak a pénz szaga tette vonzóvá a gyenge agyú nők számára
de csi lové
csi love
marad a régi barátnő
Marcsika.......
guszty
Nem csoda, hogy szövegével mindenkinek az agyára ment. Jól leleplezte a néző, hogy azonosította a Ben hur című film szövegével. Leizzadt a koma mikor szembesítették vele.
guszty
Kellet ez ennek a retardált baromnak? Azért pártolt át a TV2-re hogy ennyire lealázzák? Megérdemelted Te primitiv félokosság. Gyanítottam hogy a szöveget valahonnan szedte mert ennek az intelligenciája csak az alkohol megszerzésére alkalmas.
Remélem most legalább eltünik a város mélyében, és majd valahol látjuk egy drogériában, parfümériában mint unatkozó, fontoskodó vagyonört.
Dulcinea
Így jár aki más tollával ékeskedik!
Egyébként meg mit vártunk töle, akkora paraszt, hogy még a betonon is szédül.
Dulcinea
Utólag,elnézést kérek a parasztoktól, mert azok értelmes és dolgos emberek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.