Ha már nincs lehetőséged a nagymamád édes-savanykás, tiszta gyümölcsből készült lekvárját élvezni, és még sosem főztél magad, itt az ideje elsajátítanod a lekvárfőzés fortélyait. Lekvárt a legtöbb gyümölcsből lehet főzni, a nagy klasszikus azonban mégiscsak a baracklekvár.

Forrás: life.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
Mi az? Cukros és szobahőmérsékleten köt. - Nagymama
darwin
Az én nagymamám azt mondta,hogy a cukrot csak az uccsó 10 percben szabad hozzátenni,mert lekozmál.
csikknorisz
Tartósítószert összerittyentjük E 2975 aromával, E 6245 mesterséges színezéket adunk hozzá, majd emulgeálószerrel megemulgeáljuk.
csikknorisz
A barackot ne pocsékoljuk ilyesmire, az kell a cefrébe. :)
ila51
@darwin: :)) nem kell tévézni közben :))
darwin
@ila51: Még nem főztem lekvárt,de figyelek!A nagynéném híresen jó szakácsnő volt.Lakodalmakban is főzött.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.