Online társkeresésre adtam a fejemet. Regisztráltam egy oldalon, és szépen kaptam a leveleket. Ilyet is olyat is. Többnyire vállalhatatlan ürgék bámultak rám a monitorról rettenet helyesírással, gáz külsővel. Aztán egyszer csak számomra is hihetetlen módon egy nagyon jóképű fiatal férfi nézett rám a fotóról. Igazi jó kis pasi, aki leginkább a fiatal Alain Delonra hajazott, fekete haj, kék szem… Na. – mondtam is magamban rögtön. – Micsoda fogás. Nyilván nincs lába, vagy ilyesmi…

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr plágium
Hol vannak a régi szép idők, amikor nem csak diszkó volt...A magadfajta lányok, fiúk bementek egy zenés, táncos szórakozóhelyre és ismerkedtek. Élőben.
Zsoel
@Dr plágium: Aztán, ha nem volt szerencséjük, jól ráfaragtak. :) Az internetes ismerkedésnek megvan az a tagadhatatlan előnye, hogy előzetesen nagyjából fel lehet térképezni az illetőt (feltéve persze, ha az igazat írja magáról, de azért ilyen is van), így az első személyes találkozáskor már mégsem egészen zsákbamacskát veszel, illetőleg egyáltalán: személyes találkozásra csak akkor kerül sor, ha látja értelmét az ember, így egy csomó kínos feszengés elkerülhető. Mert ha élőben kezded az ismerkedést, az első másodperctől fogva, akkor sokkal cikibb letiplizni az után a pillanat után, hogy rádöbbensz: anyám, én nem ilyen lovat akartam.
libabor
Szerintem jó dolog az online társkeresés. Persze vannak elrettentő példák, de ez a történet itt nem elrettentő, maximum mulatságos. Tény, hogy az ember sokszor lukra fut, de én ismerek olyan embereket, akik a neten jöttek össze, és boldog párt alkotnak. @Dr plágium: Ma már egy harmincas nőnek nem való a diszkó, oda a tinik járnak. És a tinikre vadászó fiúk és bácsik. A harmincasok hol ismerkedjenek? A legtöbb szórakozóhelyen fiatalok vannak, ritka az a hely, ahol nem nézik ki a harmincas-negyvenes korosztályt. Persze van ilyen is, csak kevés. Vidéken meg egy se.
Dr plágium
@libabor: Ha figyelmesen elolvastad volna amit írtam, akkor ezt nem nekem címzed.
libabor
@Dr plágium: bocsesz, igazad van, totál félreolvastam.
Dulcinea
@Zsoel: Ejha, meglehetősen gyakorlottnak tűnsz az online ismerkedés területén!:))
Zsoel
@Dulcinea: Hát, azt éppen nem mondanám, ámbár előfordult már ilyen velem is... csak használom az eszem. :)
Dulcinea
@Zsoel: Ahá!:)) szóval először "leinformálod" Az áldozatod?:))...és mi van akkor, amikor a sokadik beszélgetés után...izéé...na szóval találkoztok, és az eléd táruló látványtól világgá szaladnál!?:))
Zsoel
@Dulcinea: Látatlanban sosem ismerkedtem... Minimum 2-3 képet mindig kértem az illetőtől. Ha erre nem volt hajlandó, felejtős volt.
Dulcinea
@Zsoel: Na figyelj, csakúgy a vita kedvéért!:)) Tulajdonképpen, egy kis jóindulattal mi ketten is online ismerkedünk:)) Viszont képet eszemben sincs adni, és mégis beszélünk, bohóckodunk stb. Hogy is van ez?:))
Zsoel
@Dulcinea: Ja, hogy mi ismerkedünk? :)) Én azt hittem, csak jól eldumálgatunk, mint két hasonló világnézetű ember, akik véletlenül különböző neműek. :))
Egyébként te úgyis látsz engem, én meg nem is vagyok rád kíváncsi. :P
Dulcinea
@Zsoel: Jaj de barátságos vagy már megint!:))) végül is, a beszélgetéseknek köszönhetően, megtudtunk már egy-két apróságot egymásról, nemde?:)) ez már bizonyos értelemben ismerkedés, egy kicsit nem?:))
Dulcinea
@Zsoel: Ja elfelejtettem, ha könyörögnél sem mutatnék magamról képet neked!:))
Zsoel
@Dulcinea: De igen, de mikor kértem én tőled holmi képet? :)) Randevúról már nem is beszélve. :P
Zsoel
@Dulcinea: Nem is kell, majd képzelgek egy kicsit, ha olyanom lesz. :))
Dulcinea
@Zsoel: Még nem, kértél de meg se próbáld!:))) Ami a randevút illeti, ebben tévedsz nagyfiú!:)) Mi ketten naponta randevúzunk egymással, itt ezen az oldalon!:))
Dulcinea
@Zsoel: Hogyan lehet képzelegni valakiről akit nem is látsz?:)) Vigyázz mert a fantázia esetleg nagyon kiszínezheti az adott személyt, per.pill. engem, és a valóság meg előfordulhat, hogy kiábrándító! Tehát önmagad csapod be...:))
Zsoel
@Dulcinea: Én senkit nem színezek ki, kinőttem már abból a korból. :)
Dulcinea
@Zsoel: Jujj de nehézkes vagy te a mai napon!:)) Csak arra akartam utalni, hogy a kék tündér, és közöttem csak egy árnyalatnyi különbség van!:)) Persze mínuszban!:))
Zsoel
@Dulcinea: Tehát te jobban nézel ki? :))
Dulcinea
@Zsoel: Olyan aranyos vagy, amikor naivan ennyire szépnek képzelsz! De hidd el más a csúf valóság!:))
Zsoel
@Dulcinea: Ez nem naivság volt, inkább némi malícia. :)) Különben is mondtam már, hogy nem képzelgek veled kapcsolatban.
Dulcinea
@Zsoel: Hehhe:)) Minél jobban bizonygatod, hogy nem képzelegsz felőlem...annál jobban nem hiszem!:))
Zsoel
@Dulcinea: Az már a te dolgod, hogy mit hiszel. :)
Dulcinea
@Zsoel: ..és a tiéd, hogy, mit igyekszel magadba sulykolni...:))
Angelika
@Zsoel:@Dulcinea: :)))))))))))))))) Olyan cukik vagytok, nem akartok randizni?
Zsoel
@nyanya001: Ez nagyon jó!

De ez sem rossz:

www.myspacegraphicsandanimations.com/images/Chat_Rooms.jpg

Angolul nem értőknek:
- Szia! Tök aranyosnak tűnsz!! Hány éves vagy, és mit szoktál csinálni a suli után?
- 14 vagyok, és eléggé fitneszmániás; suli után gyakran járok súlyzózni.

Vagy ez:

farm1.staticflickr.com/184/439544761_e37e8c615d_o.jpg

- Szőke hajam elborítja dús kebleimet, piros ajkaim nedvesek.
- Ó, Rita, izmos fekete testem csak úgy reszket a vágytól! Kívánlak!
Zsoel
@Dulcinea: Az én hitem stabil, mint a forint. :)
nyanya001
@Zsoel: Ezeket is láttam már magyar szöveggel :)
Zsoel
@nyanya001: Akkor föltehetted volna, én sajnos csak így találtam meg őket.
Zsoel
@Angelika: Köszönjük. :) De amúgy nem, nem tervezünk ilyet; messze is lakunk, meg egyébként is mindkettőnknek megvan a saját élete, csak itt hülyéskedünk egymással néha egy kicsit, a móka kedvéért. :))
kerék
@Zsoel: Neten megismertem anno egy lányt, órákat átbeszélgettünk, aztán találkoztunk élőben.
A csaj meg sem szólalt, én beszéltem egy kicsit, próbáltam legalábbis beszélgetést kezdeményezni, de nem sikerült.
Élőben jó ismerkedni,neten nem lehet igazán kiismerni a másikat.
Zsoel
@kerék: Miért, élőben ki lehet? Sokszor éveken át sem sikerül...
Nem is azt mondom én, hogy az élő ismerkedést bármi is kiválthatná. Azt próbáltam valahogy propagálni, hogy egyesíteni kellene az internet adta lehetőségeket a hagyományok biztos gyökereivel... Tehát: interneten ki lehet választani egy olyan embert, aki felkelti az érdeklődésünket, mert például helyes/jóképű, értelmesen, jópofán ír, érdekes szokásai vannak, nem iszik, nem dohányzik, nem kábítószerezik, nem ír igazat (na jó, ez csak vicc :) ), egyszóval ha valakiről valami alapvető képet kirajzoltál az internetes ismerkedés alapján, és úgy érzed róla, potens "áldozat", akkor már az első lépést megtetted. Ezzel kiküszöbölted, hogy olyan partnerre fecséreld az időd, akik valamilyen tulajdonsága miatt eleve kizárható, hogy bejönne neked, de egy klubos ismerkedésen mégsem derülne rá fény.
Persze nem szabad a ló túlsó oldalára átesni sem, így nem jó, ha túl sokáig csetelsz valakivel, mindenféle álomképekbe ringatod magad, aztán jön a személyes találkozás során a pofára esés, mint az általad leírt esetben.
A lány egyébként valószínűleg zárkózottforma volt, aki élőben egyszerűen nem tudott eléggé feloldódni, noha amúgy kiváló társalkodópartner volt, mint láthattad. Lehet, hogy csak több időt kellett volna neki hagynod. :)
kerék
@Zsoel: Többször is találkoztunk, utána se szólalt meg többször...nekem meg az az egyik legfontosabb, hogy tudjak beszélgetni a lánnyal.
Zsoel
@kerék: Érdekes, pedig ha a neten, írásban tudtatok beszélgetni, akkor nyilván voltak gondolatai, csak azok élőszóban való kifejezésével akadt problémája. Lehet, hogy a következő randit egy pszichológushoz kellett volna megbeszélnetek. :))
kerék
@Zsoel: :D lehet..vagy inkább egy pszichológussal kéne randiznom, azzal tuti el tudnék beszélgetni.
Vagy a randi végén bezárat valahova.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.