Aki sütött már otthon kenyeret, biztosan elhiszi, hogy a házi sajtkészítés sem ördöngősség. De azoknak sem kell kételkedni a sikerben, akik eddig csak tébláboltak a konyhában. Először is leszögezem, hogy tisztában vagyok a nagy klasszikus, nemes sajtok készítésének lépéseivel, hozzávalóival...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
honeykiss
Fincsi én is készítettem már, megéri és finom !
profon
Jómagam is hasonlóan készítem. Olyan szerencsénk van ,hogy kis falunkban van még vagy 600 tehén és ami alul kijön az közvetlenül megy is a lábasba :) Nekem a zöld fűszeresek jönnek be a legjobban és természetesen a fokhagymás, snidlinges :))
Nálunk 1-2 nap alatt elfogy úgyhogy én sózom a tejet forraláskor mert úgy finomabb !
ila51
@profon: A húgomék is így csinálják igaz kecskéjük van de igen finomakkal látja el aszomszédait is :))
Pálinkafőző Rézüst
@profon: nekem egy görög cimborám hozott mindig Görögországból tejoltót! Granulátum volt, és nem kellett a tejet felforralni hozzá, vagyis megmaradt az eredeti íze! Ha igazi jót akarsz, szerezz be ilyet! Asszem tavasszal megy megint ki, szóljak neki? Nekem sajna :((((((((( megszűnt a kis tanyám..:((
Pálinkafőző Rézüst
: lemaradt: azért a tejet így is fel kell melegíteni, csak nem kell felforralni! Attól megváltozik az íze!@profon:
profon
@Pálinkafőző Rézüst: Nálunk is be lehet szerezni ilyesmit csak macerás elkészíteni vele ha jól tudom !
Pálinkafőző Rézüst
@profon: nem, nem macerás! Sőt nagyon egyszerű! Most mennem kell, de majd elmondom. Lehet, hogy még ma este. Nagyon eccerű...:)) És nagyon finom!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.