A barátnőmmel együtt jártunk általános iskolába és gimibe is. Aztán másik egyetemre mentünk, ahol én összeismerkedtem a párommal. Nagyon szerettük egymást, már a házasságot, gyerekeket tervezgettük, amikor feltűnt a barátnőm, akitől egy kicsit elszakadtam, amikor másik iskolába kerültünk. Budapestre kötözött ő is, és gyakran találkoztunk. Bemutattam neki a páromat is. Nagyon büszke vagyok rá, mert nem csak iszonyú jóképű, de okos is, és a humora is szuper. Igazi álompasi, legalábbis nekem. A barátnőm egyre gyakrabban jött hozzánk, de ez csak akkor tűnt fel nekem, amikor kiderültek a dolgok.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pilóta
>
Nyugi, lehetsz keresztanya:-)
Egyébként te vagy az, aki rossz karra iratkozott!
honeykiss
Ezt nem nevezném barátnőnek, inkább egy cafatkának...a pasidat meg jobb ha szélnek ereszted az ilyen pasi nem pasi csak egy csiga-biga...
Pilóta
@honeykiss: 11:55
Mit szól majd ehhez, a mi csigánk?!:-)
honeykiss
@Pilóta: üdv. szipi-szupi az új fotó !
Nakimaga
Nézd a jó oldalát!:)
Nincs reggelente,hányingered,nem zabálsz folyton ,nem torzul a tested,nem fog lógni a csöcsöd a szoptatás után és,ha azonnal elválsz,nem a barátnődet,hanem Téged csinálhat fel legközelebb,ezzel visszavághatsz az "LB"-nek(Legjobb Barátnő)!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.