Miután ByeAlex a jóval esélyesebbnek tartott énekes előtt megnyerte a Dal nevet viselő versenyt, ő képviselheti hazánkat Malmőben az Eurovíziós Dalfesztiválon. Most puzsér Róbert is megszólalt az ügyben.

Puzsér Róbert Facebook oldalán egy hosszú bejegyzésben fejtegeti, mi a véleménye a kialakult helyzetről és arról, hogy a sztárok egymás után írják meg véleményüket a közösségi oldalon, gyakran eégedetlenségüknek adva hangot.

Mint írja: Vicsorgó gyűlölettel vetette magát A Dal című tehetségkutató műsor győztesére a mentális pestisért felelős kultúrterroristák derékhada Hajdú Pétertől Schobert Norbertig. Tajtékozva értetlenkedtek affölött, hogy a kereskedelmi televíziózást megjárt spanjaik és üzletfeleik hogyan veszíthették el a közönségszavazást egy olyan figurával szemben, akiről még nem készült egyetlen Fókusz-riport sem, akit nem Lakatos Márk vagy valamelyik másik stylist-haverjuk öltöztet, aki a létezését nem a bulvármédiának köszönheti.

Azok merészelik minősítgetni a nézők ízlését, akik mindennemű gusztustalanságot, hazugságot, mocsokságot, ordenáréságot és alávalóságot képesek voltak már a képernyőre okádni az aznapi nézettségért - írja Puzsér Róbert.

"Van igény az eredetiségre is. Lehet azt mondani ennek az Alexnek a győztes dalára, hogy szar, de azt nem, hogy ne lenne a sajátja."

Íme a teljes bejegyzés >>>

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Igaza van. De valljuk be, a bulvármédia nélkül jelen cikk sem jött volna létre, mert ugyan ki foglalkozna Puzsérral, ha nem szerepel egy ócska, celebgyáros műsorban? :)
profon
@csikknorisz: Azért ott sem volt egy átlagos "celeb" :))
vukkocska
Puzsér Róbert nem a képernyőre okádott, hanem saját magára a Fcebookon. Emlékszem, mikor a soknevű megnyerte a tehetségkutatót , aki olyan szép operaáriákat énekelt, és lelkendezett, Puzsér, hogy végre behozta a kultúrát a kereskedelmi csatornába. S amikor nyertes lett, óriásikat köpködött rá, mindenki tapsolt, ő meg nézett ki a fejéből. Nem az nyert, akit ő szeretett volna, s nem ezt nyilatkozta, hogy kire gondolt, hanem ezt a cserencsétlent alázta. Ennyit Puzsér kritikájáról. Megígérte, hogy ebben az évben Hajdú Pétert fogja alázni, s a fenti egy nagyon gyengus kezdés ahhoz. (bocs, de elfelejtettem a nevét a győztesnek, pedig épp a minap mutatta a tv, amikor elsírta magát)
szépike55
Pár éve Csézi is a semmiből került elő, megnyerve a hazai versenyt a rejtélyesen sok közönségszavazattal. Nemrégiben viszont jött a tragédia, amikor kiderült, hogy egykori párja minden vagyonát Csézi karrierjére költötte, ő pedig mindezért nem volt elég hálás. Ekkor világosodott meg számomra, mennyire a "tömegek" véleményét tükrözi a telefonos szavazás.
Amy88
A művészetet ne tessék keverni a médiával, aztán akkor minden korrekt lesz. ByeAlex - 300 év múlva ki emlékszik erre? Cseh Tamás - nos, valószínűleg rá azért jóval többen fognak...
Zsuga
Azt hiszem minden ép eszű embert kiakasztott ez az Alex-dalocska, főleg első hallásra. A leggyengébbnek tartottam mind közül. Megszokhattuk ugyan már, hogy bármivel és bárkivel készülünk erre a fesztiválra, soha nem érünk el annyira méltó helyezést, amit esetleg megérdemelnénk, de miért kell ezt tetézni még egy ilyen "szarral", még ha esetleg a sajátja is. Úgy tudom, Vecának volt csak teljesen saját dala, amit én valóban az egyik legjobbnak tartottam, de azt meg a zsűri is mindig lepontozta. Így sikerült beszavaztatni a legszarabbat. Persze még az is lehet, hogy most szánalomból ránk fognak szavazni azok is, akik egyébként utálnak minket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.